Ηλιούπολη: Συνελήφθη σεσημασμένος Αλβανός τσαντάκιας- Άρπαξε τσάντα ηλικιωμένης, την έσυρε στο δρόμο και κατέληξε στα τραύματά της

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής συνέλαβαν το δράστη σε δύο βαθιές επιθέσεις αρπαγής τσαντών από ηλικιωμένες σε Ηλιούπολη και Δάφνη

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (02/12) Αλβανός καθώς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 15 μηνών, για κλοπή. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο σεσημασμένος Αλβανός ταυτοποιήθηκε ως δράστης κλοπής μοτοσυκλέτας, σε αρπαγή τσάντας ηλικιωμένης η οποία τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Όπως διακριβώθηκε επιβαίνοντας στη κλεμμένη μηχανή (10/11) στην περιοχή της Ηλιούπολης καθως άρπαξε την τσάντα πεζής ηλικιωμένης. Η γερόντισσα έχασε την ισορροπία της, έπεσε στο έδαφος και μετά δύο μέρες κατέληξε στο Νοσοκομείο καθώς είχε τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο Αλβανός, έκλεψε δίκυκλο (27-28/11) από την περιοχή της Ηλιούπολης και στη συνέχεια, ταυτοποιήθηκε σε αρπαγή τσάντας ηλικιωμένης γυναίκας (27/11) στη Δάφνη. Η ηλικιωμένη γυναίκα επίσης τραυματίσθηκε σοβαρά κατά την πτώση της στο οδόστρωμα καθώς υπέστη κάταγμα βραχιονίου και κάκωση ισχίων.

Η μοτοσικλέτα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένη στην περιοχή της Ηλιούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία και σε επαγγελματικό χώρο, κατασχέθηκαν ο ρουχισμός που χρησιμοποίησε ο Αλβανός κατά τη διάπραξη των ληστειών, 53 ναρκωτικά δισκία, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.