Ηλιούπολη: Κάμερες κατέγραψαν τους δράστες διάρρηξης σε κατάστημα εστίασης (video)

Το κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Ηλιούπολης δημοσιοποίησε το βιντεοληπτικό υλικό προς ενημέρωση των επιχειρηματιών της περιοχής

Ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (01/11-04.40) το εστιατόριο στη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου στην Ηλιούπολη, είναι κλειστό όταν εμφανίζονται οι τέσσερις νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με τις κουκούλες από τα μπουφάν και τα φούτερ τους, ενώ έχουν καλυμμένα τα χέρια τους με γάντια.

Με το μεταλλικό καπάκι φρεατίου αρχίζουν να χτυπούν τη γυάλινη τζαμαρία της πόρτας εισόδου της επιχείρησης για να την παραβιάσουν. Με έξι χτυπήματα στη γυάλινη επιφάνια, θρυμματίζεται και ένας από τους δράστες περνάει το χέρι του στην πετούγια από το εσωτερικό και ανοίγει την πόρτα, με τους υπόλοιπους να εφορμούν στο εσωτερικό της επιχείρησης.

«Μετά το δυσάρεστο περιστατικό της διάρρηξης στο κατάστημα μας. Γνωστοποιούμε το βίντεο σαν ενημέρωση και στα υπόλοιπα καταστήματα της περιοχής. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά και αυτό έχει σημασία», ανέφερε η επιχείρηση εστίασης, που αποφάσισε τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας.

Από την επιχείρηση έχει υποβληθεί καταγγελία και μήνυση για τη διάρρηξη και τους δράστες. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Ηλιούπολης.