Ηλιούπολη: Οδηγός φορτηγού παρασύρθηκε από το όχημά του, ενώ ξεφόρτωνε εμπορεύματα

Τραγικό δυστύχημα, για οδηγό φορτηγού, όταν παρασύρθηκε από το βαρύ όχημά του και έχασε τη ζωή του.

Προσπάθησε με τα χέρια του μα συγκρατήσει το βαρύ όχημα όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε πιάσει το χειρόφρενο και θα παρέσυρε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο 50άχρονος οδηγός του φορτηγού εταιρείας αρτοπαρασκευασμάτων, Γ.Μ στάθευσε το βαρύ όχημα έξω από το Σουπερ Μαρκετ στη συμβολή της Λεωφόρου Αντύπα Μαρίνου 36 & Αστυδάμαντος, στην Ηλιούπολη,  για να ξεφορτώσει εμπόρευμα.

Ενώ είχε αποβιβαστεί από την καμπίνα του φοτηγού, αντιλήφθηκε ότι δεν είχε πιάσει το χειρόφρενο και επιχείρησε να επιβιβαστεί και πάλι στη θέση του ώστε να ακινητοποιήσει το βαρύ όχημα.  Στάθηκε μπροστά στο όχημα που είχε ξεκινήσει να κινείται στην κατωφέρεια της Αστυδάμαντος προς το Σχολικό Συγκρότημα, σύμφωνα με μαρτυρίες.  Ωστόσο υπό αδιευκρίνηστες συνθήκε βρεθεί κάτω από τις ρόδες, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να εγκλωβιστέι ενώ στην καθοδική του πορεία παρέσυρε τρία ακόμα σταθμευμένα αυτοκίνητα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο 50άχρονος

Αμεσα στο σημείο κλήθηκε και μετέβη κλιμάκιο του 7ου ΠΣ, με τους Πυροσβέστες να ενεργούν στον απεγκλωβισμό του. Ασθενοφόρο παρέλαβε τον οδηγό του φορτηγού και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.

_____________

* notia.gr