Ηλιούπολη: Με απειλή μαχαιριού αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ηλεκτρικές συσκευές απο κατάστημα και συνελήφθη συνεργός τους από τη ΔΙΑΣ

Η ΔΙΑΣ Αλίμου στο ύψος της Αργυρούπολης αναγνώρισε έναν από τους δράστες και προχώρησε σε σύλληψη

Εισέβαλλαν με καλυμμένα τα  χαρακτηριστικά τους με χειρουργικές μάσκες στο εμπορικό κατάστημα αλυσίδας ηλεκτρικών συσκευών (18/09-11.00) στο υψος της Ηλιούπολης και με απειλή μαχαιριού και ψαλίδας κλαδέματος έκοψαν το αντικλεπτικό καλώδια ασφαλείας από laptop και ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας άνω των €4.000 και επιχείρησαν τρέχοντας να απομακρύνουν .

Ωστόσο υπάλληλοι εγκλώβισαν εξωτερικά του καταστήματος τον τσιλιαδόρο και  επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν. Στη συμπλοκή που ακολούθησε με απειλή μαχαιριών οι δύο συνεργοί του τον απεγκλώβισαν και τον βοήθησαν να διαφύγει.

Ο διευθυντής του καταστήματος καταδίωξε πεζός τους δράστες

Στην περιοχή η ΔΙΑΣ Αλίμου κινήθηκε σε αναζητήσεις και στο ύψος του ΜΕΤΡΟ της Αργυρούπολης στα χαρακτηριστικά της περιγραφής των υπαλλήλων για τους δράστες , εντόπισε άτομο το οποίο προσομοίαζε και το προσήγαγαν ως ύποπτο.

Τρείς Αλβανοί ηλικίας 20 έως 22ετών

Ο Αλβανός τσιλιαδόρος αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δράστες της απόπειρας ληστείας στο Τ.Α. Ηλιούπολης. Σε συνέχεια των αναζητήσεων οι ΔΙΑΣ εντόπισε τον ομοεθνή συνεργό του κοντά στην οικία του ενω κατέσχεσαν στην κατοχή του μικροποσότητα, περίπου 10 γραμμάρια, ακατέργαστης κάνναβης ενω ο τρίτος Αλβανός συνεργός τους αναζητείται.

Σε βάρος τους καθως και του τρίτου συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.