ΑΤ.Ιλίου: Ανεξέλεγκτοι αντιεξουσιαστές, σε …επίδειξη “ισχύος” στην ΕΛ.ΑΣ

Έφτασαν έξω από το ΑΤ Ιλίου, έγραψαν και φώναξαν συνθήματα και …αποχώρησαν με πορεία προς το στέκι πιυ διατηρούν στην περιοχή.

Οργανωμένη ομαδα περίπου 100άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κινήθηκαν από το στέκι που διατηρούν στην περιοχή του Ιλίου (21/05-13.00) προς το ΑΤ Ιλίου.  Εκείνη την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα εκτελούσαν υπηρεσία δυο Αστυνομικοί (Αξ/Υπ, και σκοπός). Οι βάνδαλοι ταραξίες, με σπρέι έγραψαν στο δρομο εξω απο το Αστυνομικο Τμήμα συνθήματα και αποχώρησαν συντεταγμένα με πορεία προς το στέκι που διατηρούν.

ΑΤΙλιου20170521_145430

Το πλήρωμα περιπολικού που κλήθηκε με σήμα Κέντρου να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα, έλαβε εντολή για “διακριτική επιτήρηση” και “να μην εμπλακούν” με τα “άτομα του χώρου”. Στη αριθμητική διαφορά όγκου οι δύο Αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενημέρωσαν το Κέντρο τους και αποχώρησαν από τι σημείο ώστε να αποφύγουν να γίνουν αντιληπτοί από τους αντιεξουσιαστές.

Για τη  καταδρομική “παρέμβαση” των αντιεξουσιάτων δεν έγινε καμία σύλληψη.

ΑΤΙλιου

Αξίζεις να σημειωθεί -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του nantiaReport- από το 2007 το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το Αστυνομικο Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας, η Τεχνική Υπηρεσία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ έχει κριθει παντελώς ακατάλληλο για στεγαση Αστυνομικών Υπηρεσιών, και παρ’όλα αυτά συνεχίζουν να λειτουργούν… “κανονικά”.