Ιδιοκτήτης κυλικείου Δημοτικού κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες

Ιδιοκτήτης κυλικείου δημοτικού σχολείου κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών, με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ο Εισαγγελέας του άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη.

Με αντάλλαγμα τρόφιμα και πορτοκαλάδες, σύμφωνα με την καταγγελία γονέων 10άχρονης μαθήτριας της Γ΄Δημοτικού (21/01), ο 52χρονος Ιδιοκτήτης κυλικείου δημοτικού σχολείου στην Βορειοανατολική Αττική μέσα στο κυλικείο θώπευσε την κόρη τους, ενώ επιχείρησε να της βγάλει την μπλούζα με… “αντάλλαγμα” μία πορτοκαλάδα.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησε ότι είχε προβεί σε αντίστοιχες πράξεις σε βάρος της ανήλικης μαθήτριας, από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου, προσφέροντας της δωρεάν τρόφιμα. Οι Αστυνομικοί κατέσχεσαν την μπλούζα της 10άχρονης προκειμένου να εξερευνηθεί για τον τυχόν εντοπισμό βιολογικού υλικού του δράστη. Ο 52άχρονος ομολόγησε αντιστοιχες  ενεργειες σε βάρος δύο ακόμη 11άχρονων μαθητριών της Ε΄ Δημοτικού, συμμαθήτριες της κόρης του.
Με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον 3ο Τακτικό Ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (27/01).
Ο 52άχρονος κρατείται στην Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport