Η Βρετανική “SUN” για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, «Ίσως οι δράστες να μην συλληφθούν ποτέ!»

Η διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας “theSun”, σε δημοσίευμα, επικαλούμενη εγκληματολόγους αναφέρεται στο έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, και μεταξύ άλλων παραθέτει την ενδοχή οι διαρρήκτες και ο δολοφόνος της 20χρονης Caroline, μπορεί να παραμείνουν ασύλληπτοι

Το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ για το βίαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά παραμένει αμείωτο, καθώς η 20χρονη και ο πατέρας της ειναι Βρετανοί υπήκοοι. Με σημερινό ρεπορτάζ, η Βρετανική “theSun” αναφέρεται σε αδυναμία της ΕΛΑΣ να συλλάβει τη συμμορία των «ερασιτεχνών» που εισέβαλλαν στη μεζονέτα και το δράστη που διέπραξε το στυγερό έγκλημα, τα ξημερώματα της 11 Μαϊου, στη μεζονέτα που διέμενε η οικογένεια της 20χρονης Caroline και του πιλότου ελικοπτέρων Χαράλαμπου (Μπάμπη) Αναγνωστόπουλου, με την 11μηνών κόρη τους Λυδία, στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας αναφέρεται ότι, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, τρεις εβδομάδες μετά, δεν έχουν προσδιορίσει τους δράστες, αν και επικαλούμενοι δημοσιεύματα του εγχώριου Τύπου, αναφέρουν “λίστα 10υπόπτων” ωστόσο το έγκλημα δεν έχει εξιχνιαστεί. Επικαλούμενοι τη δήλωση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, σημειώνει ότι, «Εάν αυτή ήταν μία συνηθισμένη διάρρηξη θα είχε εξιχνιαστεί μέχρι τώρα. Διαβάζουμε ότι δεν έχει βρεθεί DNA, ούτε αποτυπώματα και ότι υπάρχουν λίγα στοιχεία και όμως, δείχνουν να είναι ερασιτέχνες», δηλώνει στην εφημερίδα, και συμπληρώνει, «Κάτι δεν πάει καλά».

«Πρόκειται για σκληρούς εγκληματίες, διαφόρων εθνικοτήτων», φέρεται να έχει δηλώσει Αστυνομικός στη διαδικτυακή “theSun”, και φέρεται να προσθέτει, ότι «Είναι μία δύσκολη υπόθεση. Έχει πάρει περισσότερο χρόνο απ’ ότι θεωρούσαμε, αλλά πλησιάζουμε».