Η συνοδεία του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του σύντροφό του- Είχε αιτηθεί από τον Αύγουστο συνοδεία αστυνομικών

Μετά την ανάδειξή του στη θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, πρόκειται να λάβει τη φύλαξη ως πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

ΜΕ τη λειψανδρία στα Τμήματα, και τις δημόσιες εξαγγελίες του ΥπΠΡΟΠΟ για επαναφορά στο δρόμο 2500 Αστυνομικών, ο Στέφανος Κασσελάκης, ως πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα διατηρεί περίπου 30 Αστυνομικούς, συνοδευτικά οχήματα  και υπηρεσιακή μηχανή. Φρουρά θα διατεθεί επίσης στο σπίτι του καθώς προβλέπεται φύλαξη και για τον σύντροφό του.

Τον περασμένο Αύγουστο είχε αιτηθεί ο ίδιος φύλαξη από την ΕΛΑΣ καθώς επίσης για το σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ στο Στέφανο Κασσελάκη, είχε διατεθεί ένα όχημα με αστυνομικό οδηγό και επιπλέον τρία άτομα για φύλαξη. Ταυτόχρονα όχημα με αστυνομικό οδηγό και φύλαξη- κατά πληροφορίες τρία άτομα- είχε χορηγηθεί και στον σύντροφό του, ενώ υπήρχε και πρόβλεψη για 24ωρη φύλαξη της οικίας τους.

Μετά την “επικοινωνιακή” καταγγελία του μέχρι τότε υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίστηκε από την ΕΛΑΣ και αποσύρθηκε η συνοδεία που του είχε διατεθεί.  

Αυτά μέχρι την Κυριακή (24/09) καθώς πλέον αυτά που ο ίδιος είχε καταγγείλει ως “προνόμια σε λίγους”, θα τα απολαμβάνει μαζί και ο σύντροφός του.