«Η συμπεριφορά της ΑξΥπ στο ΑΤ Ιωαννίνων, μου δημιούργησε αυτή την ηθική υποχρέωση»

Αποδέκτης επιστολής πολίτη, έγινε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, με αναφορά σε Αστυνομικό η οποία εκτελούσε χρέη Αξιωματικού Υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα του κέντρου της πόλης

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε στη ΓΑΔΠ Ηπείρου, δικηγόρος κάτοικος των Ιωαννίνων, μετά την μετάβασή του για επαγγελματικούς λόγους στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.

«.. Με τη παρούσα επιστολή μου, όχι μόνο ως δικηγόρος αλλά πρωτίστως ως πολίτης, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να εξάρω τη συμπεριφορά, το ήθος, και το υψηλό αίσθημα υπηρεσιακού καθήκοντος της …, η οποία εκτελούσε χρέη Αξιωματικού Υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.
Την ως άνω Αξιωματικό επισκέφθηκα μαζί με εντολέα μου στο πλαίσιο υποβολής μήνυσης. Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι Αστυνομικό Τμήμα, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να αποστείλω σχετική επιστολή καθώς η συμπεριφορά της κ. … μου δημιούργησε αυτή την ηθική υποχρέωση», καταλήγει στην επιστολή του ο δικηγόρος Ιωαννίνων.