Η επιστολή της Στρατηγού στην Ανθυπαστυνόμο|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Η επίσκεψη μαθητών και συνοδών, του 8/θεσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μύκης Ξάνθης στο Αστυνομικό Τμήμα Μύκης, και η ενημέρωση απο την Διοικητή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Σε αναγνώριση της προσφοράς της, η νεαρή Ανθυπαστυνόμος, έγινε αποδέκτης προσωπικής ευχαριστήριας επιστολής από τη Στρατηγός της ΕΛΑΣ.

image

Ήταν τα δημοσιεύματα του τύπου για το αυτονόητο, που χρειάζεται κάποιες φορές να αναφέρεται, μέσα από τα οποία η Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγωτη, ενημερώθηκε για την προσφορά της νεαρης Ανθυπαστυνόμου Χρυσούλας Καζάκου, Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μύκης στην Ξάνθη. Με ευχαριστήρια προσωπική επιστολή της η Στρατηγός εξέφρασε την στήριξη της στη προσπάθεια και τη συμβολή της στη διαπαιδαγωγηση μικρών μαθητών.
image

Ήταν μόλις τον περασμένο μήνα, όταν η διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μύκης, Ανθυπαστυνόμος Χρυσούλα Καζάκου, μετά την επίσκεψή μαθητών, έλαβε επιστολή που υπογράφει η Δ/νση του 8/θεσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μύκης Ξάνθης και απευθύνεται στην ίδια και εκφράζουν τις ευχαριστίες του σχολείου.
image


*skaythess.gr