“Η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και η απαράμιλλη προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού δε χρειάζεται συστάσεις ούτε σωματοφύλακες”

Με αφορμή τις συζητήσεις για οικονομική παροχή ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του Αστυνομικού, σχόλιο συνδικαλιστή

“Μαθαίνω ότι σε διάφορες κλειστές ομάδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όψιμοι συνδικαλιστές πλειοδοτούν για πιθανά επιδόματα προς τον κλάδο μας λόγω της τεράστιας και αδιαμφισβήτητης προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού εξαιτίας των εκτάκτων αναγκών ελέω της πανδημίας και όχι μόνο!
Τους θυμίζω πως δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τις λαϊκίστικες ανακοινώσεις, τις οποίες οι ίδιοι σωτήρες μας, πριν λίγες ημέρες δημοσίευαν με σκοπό την ανούσια δήθεν αντίδρασή τους στην μη ένταξη του κλάδου μας στα επιδόματα που είχαν ανακοινωθεί. …
Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία τους, συναγωνίζεται γκεμπελικές μεθόδους που ευδοκίμησαν άλλες εποχές και προσομοιάζει με μοίρασμα καθρέφτη σε ιθαγενείς. …
Τους θυμίζω ότι όλοι μας κρινόμαστε και μάλιστα αυστηρά, όπως θα κριθούν και οι δεσμεύσεις ενώπιον του συνόλου του Ελληνικού λαού από την επίσημη πολιτεία προς τους Ένστολους!
Η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας καθώς και η απαράμιλλη προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού σε όλα τα επίπεδα δε χρειάζεται συστάσεις ούτε σωματοφύλακες.
Όλοι ξέρουμε πως το λειτούργημα μας είναι επικίνδυνο και ανθυγιεινό αποτελώντας πάγιο διαχρονικό αίτημα του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος του κλάδου μας που έχει καταγραφεί και δημοσιευτεί πολλάκις με μπροστάρη την Ομοσπονδία μας! ”
Λάζαρος ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ
Μέλος του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Θ
Αντιπροσώπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ
Μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης