“Η εικόνα να φρενάρει όσους σκέφτονται να περάσουν τα Stop χωρίς να σταματήσουν, γιατί βιάζονται ή γιατί «δεν τα βλέπουν»!”

Βρέθηκε τραυματίας σε τροχαίο ατύχημα όταν οδηγός παραβίασε Stop

Μέσα στο ΚΑΤ μετά απο τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη καθώς έτερος οδηγός παραβίασε Stop και διεμβόλισε το όχημά της, η δημοσιογράφος Ξένια Γώγου παρέθεσε φωτογραφία της με ένα μήνυμα προς όλους (μας) τους οδηγούς.

“Όταν πας σπίτι σου αλλά κάποιος αποφασίζει να περάσει το Stop χωρίς να σταματήσει γιατί όπως είπε στην Τροχαία «δεν το ειδε»!

Ελπίζω αυτή η εικόνα να φρενάρει όλους εκείνους που σκέφτονται να περάσουν τα Stop χωρίς να σταματήσουν είτε γιατί βιάζονται είτε γιατί «δεν τα βλέπουν»! Και επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά για τα ελληνικά νοσοκομεία ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς του ΚΑΤ και στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ήταν άψογοι!

Εγώ την γλίτωσα με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην γλιτώσει! Αυτό να υπάρχει στο μυαλό όλων σε κάθε stop !!! Μια εβδομάδα μετά ευτυχώς η κατάσταση είναι καλύτερη από την φωτογραφία…”, σχολιάζει η δημοσιογράφος.