ΓΣΕΕ: Εκτεταμένες φθορές και πλιάτσικο, προκάλεσαν οι καταληψίες.

Με καταδρομική έφοδο, πραγματοποίησαν κατάληψη στο κτήριο της ΓΣΕΕ, ως “αλληλέγγυοι” στον κατάδικο αντιεξουσιαστή απεργό πείνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας (11/12) με την αποχώρηση των καταληψιών (10/12), διαπιστώθηκαν εκταμένες φθορές στα γραφεία, κλοπές, ενώ έγινε προσπάθεια να παραβιαστεί το χρηματοκιβώτιο της ΓΣΕΕ, από τους καταληψίες κατά την εξαήμερη παραμονή στο κτίριο .
  «Οι φθορές και οι κλοπές δεν αιτιολογούνται και δεν επενδύονται με τον μανδύα της πολιτικής πράξης γιατί δεν συνιστούν πολιτική πράξη» αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, με την οποία καταγγέλλει τη συμπεριφορά των καταληψιών.
Οι εργαζόμενοι της Συνομοσπονδίας σε απογραφή που πραγματοποίησαν (11/12) στα γραφεία τους, διαπίστωσαν οτι είχαν παραβιαστεί, έχουν αφαιρεθεί πολλά προσωπικά αντικείμενα, σκληροί δίσκοι υπολογιστών και γραφική ύλη, ενώ καταστράφηκαν φωτοτυπικά μηχανήματα, παραβιάστηκαν γραφεία, ανάμεσα στα οποία και το λογιστήριο της ΓΣΕΕ, στο χρηματοκιβώτιο του οποίου έγινε απόπειρα παραβίασης. Στην ανακοίνωση της η Συνομοσπονδια αναφέρει ότι «δε ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας, δεν το έκανε στο παρελθόν, δε θα το κάνει και σήμερα» και καταλήγει ότι «ο καθένας είναι υπόλογος για τις πράξεις του στην ελληνική κοινωνία και κρίνεται γι’ αυτές από τον κόσμο της μισθωτής εργασίας».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport