Γλυκά Νερά: “Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία”

Βρέθηκε στη μεζονέτα διαμονής της οικογένειας του, μέχρι τη δολοφονία της συζύγου του δίπλα στο 11μηνών κοριτσάκι τους, μαζί με την αστυνομία και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, το μεσημέρι της Πέμπτης (13/05) βρέθηκε ξανά στον τόπο του εγκλήματος, μαζί με αστυνομικούς. Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων περιέγραψε όσα βίωσε με την οικογένειά του. «Μας έδεσαν και τους είχαμε πει ήδη πού είναι τα χρήματα. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν. Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά. Βρίσκεται σε σε ασφαλή χέρια».

Αναφορικά με τις έρευνες της αστυνομίας, αναγνώρισε ότι, «Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις τρεις τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι αυτά τα παιδιά. Παρακαλώ όποιον μπορεί να γνωρίζει ένα στοιχείο, να το καταθέσει στις Αρχές».
Στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 32χρονος  πιλότος  της  ΥΠΑ, δήλωσε ότι βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε προκύψει στην πορεία των ερευνών, και για οποιαδήποτε λεπτομέρεια θα ενημερώσει τους αστυνομικούς.

Η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά τη νεκροτομή διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 20χρονης  επήλθε από απόφραξη των αεροφόρων οδών, δηλαδή ασφυξία. Δεν απέκλεισε ο δράστης να χρησιμοποίησε μπλούζα που βρέθηκε κοντά στον λαιμό της 20χρονης, την οποία τοποθέτησε στο στόμα της και με το χέρι του έφραξε ταυτόχρονα μύτη και στόμα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (14/05) θα τελεστεί στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Caroline Crouch.