Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Caroline Couch η επιμέλεια της ενός έτους Λυδίας

Με Εισαγγελική Διάταξη αφαιρείται η γονική μέρινα από το δράστη της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του Caroline και βιολογικού πατέρα της

Η εισαγγελική απόφαση ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι (28/06) και η ενός έτους Λυδία, προσωρινά θα βρίσκεται υπό την επιμέλεια της οικογένεια της μητέρας της ενώ σύμφωνα με την ίδια απόφαση, αφαιρέθηκε, προσωρινά, η γονική μέριμνα από τον βιολογικό και προφυλακισμενο πατερα της Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο. Μετά και από αυτή την εξέλιξη,  αύριο (Τρίτη- 29/06), η Souzan Crouch, μητέρα της της 20χρονης Caroline αναμένεται στην Αθήνα για να παραλάβει την ενός έτους εγγονή της, στην Αλόννησο.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού, ενώ διαβιβάσεις το φάκελο στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Η οικογένειά του 33χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, βάσει της ίδιας εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 14.00 το μεσημέρι στην Αλόννησο, χωρίς δυνατότητα μεταφοράς τους βρέφους εκτός του νησιού.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η Εισαγγελική Αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.