Γλυκά Νερά: Οικόσιτος σκύλος επιτέθηκε σε 3μηνών βρέφος

Στο Νοσοκομείο Παίδων μετέφερε με βαρύτατα τραύματα από επίθεση του οικόσιτου σκύλου της οικογένειας η μητέρα το 3μηνών κοριτσάκι της.

Με τους γιατρούς να διαπιστώνουν το θάνατο του βρέφους της οικογένειας, στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, η 32άχρονη μητέρα ενημερώθηκε για το χειρότερο φόβο της. Νωρίτερα (12/09-09.45) η 32άχρονη μητέρα-νοσηλευτρια στο επάγγλμα- μετέφερε στο το τριών μηνών κοριτσάκι της με βαρύτατα τραύματα από δάγκωμα του  ροτβαιλερ της οικογένειας.

Υπό συνθήκες οι οποίες δεν έχουν εξακριβωθεί, ο οικόσιτος σκύλος -Ροτβαϊλερ- της οικογένειας, επιτέθηκε στο βρέφος, στο οποίο προκάλεσε θανατηφόρα τραύματα στο πρόσωπο.

Η μητέρα σε κατάσταση έντονης ψυχολογικής φόρτισης, δεν έιναι σε θέση να δώσει κατάθεση, ωστόσο φέρεται να ανέφερε στους Αστυνομικούς ότι δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την επίθεση του οικόσιτου σκύλου στο μωρό της οικογένειας με μοιρία κατάληξη.  Η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα στα Γλυκά Νερά, ενώ έχει τρία αγόρια, τα οποία ήταν στο σχολείο, ενώ και ο πατέρας της οικογένειας βρισκόταν στην εργασία του. Οπως έχει προκύψει, η 32άχρονη νοσηλεύτρια είχε σταματήσει να εργάζεται καθώς είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εγκυμοσύνης της στο κοριτσάκι.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί το Τμήμα και διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής.