Γλυκά Νερά: Διεκόπη στο πρόσωπο του συνηγόρου η δίκη για τη δολοφονία της Caroline Crouch – Έντονη αντίδραση από την οικογένεια της

Σε διακοπή οδηγήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Caroline Crouch με καθ’ομολογίαν δράστη, το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 θα συνεχιστεί η δίκη για τον καθ’ομολογίαν δράστη δολοφονίας της συζύγου του, Caroline Crouch το Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο οδηγήθηκε σε διακοπή λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου πιλότου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, σύμφωνα με αίτημα που κατέθεσε συνεργάτιδά του. Ωστόσο, το αίτημα διακοπής προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υποστήριξης της κατηγορίας, με τον δικηγόρο της οικογένειας Θανάση Χαρμάνη να εκφράζει την αντίθεση του.

Πρόεδρος: Είχαμε πει για σήμερα, δεν μας είχε πει ο κ. συνήγορος για κάποιο κώλυμα. Εσείς ως συνεργάτιδα του δε μπορείτε να παρασταθείτε;

Συνεργάτιδα Παπαιϊωαννίδη: Όχι δεν έχω εξουσιοδότηση.

Πρόεδρος: Έχουμε δώσει δύο διακοπές, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι πρέπει να τελειώσουμε.

Πολιτική Αγωγή: Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη δική δεν το έχουμε δει σε άλλες. Χθες μίλησα με τον κ. Παπαιωαννίδη και μου είπε πως αν δεν μπορέσει να έρθει θα είναι η συνεργάτιδά του. Θα πάμε δηλαδή Σεπτέμβριο; θα πρέπει να τελειώσουμε κάποια στιγμή.

Πρόεδρος: Η συνεργάτιδά σας που είναι;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Σπίτι κλινήρης.

Πρόεδρος: Αν στείλουμε αστυνομικό θα τη βρούμε εκεί;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Ναι.

Εισαγγελέας: Να υπομνήσετε στον κ. Παπαϊωαννίδη την ανάγκη να είναι εδώ…Εξαιτίας του κωλυσιεργεί η δίκη.

Στην αίθουσα κατά την ακροαματική διαδικασία της Τρίτης (29/05) δεν παρέστη ουτε ο 34χρονος πιλότος καθώς προετοιμάζεται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις και δήλωσε προς την Έδρα ότι εξουσιοδοτεί ως συνήγορό του τη συνεργάτιδα του νομικού συμπαραστάτη του Αλέξανδρου Παπαιϊωαννίδη η οποία ωστόσο δεν παρέστη στη δίκη.

«Ο κύριος κατηγορούμενος δεν ήρθε γιατί προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες και έμαθα ότι θα συμμετάσχει στις εξετάσεις της νομικής. Αντιλαμβάνομαι και είναι απορίας άξιον γιατί ταλαιπωρείται ενώ με το σπουδαίο υποκριτικό του ταλέντο να μπει στην Δραματική Σχολή και να κάνει μία λαμπρή σταδιοδρομία», ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης.