Γλυκά Νερά: Αισιοδοξία για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Caroline Couch

Αισιοδοξία στις έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης CarolineCrouch, στα Γλυκά Νερά, με ευρήματα και στοιχεία τα οποία έχουν προκύψει

Στην επίμονη προσπάθεια των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας φέρονται να έχουν προκύψει ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τα πραγματικά γεγονότα όπως διαδραματίσθηκαν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, στις οποία διέμενε η οικογένεια του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της 20χρονης Caroline Crouch με την κόρη τους Λυδία, μόλις 11 μηνών. Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρει η “Κ“, στα στελέχη της Ασφάλειας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπάρχει τις τελευταίες ημέρες αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης, παρότι μεταδίδεται η εικόνα ότι η έρευνα βρίσκεται σε τέλμα λόγω έλλειψης στοιχείων.

Ηστο διάστημα του ενός μήνα ερευνών, τα στελέχη της Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ερεύνησαν σχολαστικά τους εσωτερικούς χώρους της μεζονέτας, δίχως να προκύψουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν την παρουσία ληστών. Ενώ, αναζήτησαν μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που να μαρτυρούν την παρουσία ληστών στο σπίτι και να αποκαλύπτουν στοιχεία για τη διαφυγή τους. Ούτε σε αυτή την περίπτωση όμως προέκυψαν αποτελέσματα.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα της «Κ» οι Αρχές, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση που συνταράσσει την κοινή γνώμη. Τα νέα δεδομένα αναμένεται μάλιστα να τεθούν υπόψη του συζύγου της 20χρονης, το αμέσως επόμενο διάστημα.