Γλυφάδα: Στο Νοσοκομείο Αστυνομικός, με τραύμα απο μαχαίρι

Με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, Αστυνομικός της Διεύθυνσης Μεταγωγών, σε επεισόδιο με πολίτη στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγες- Αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού, βεβαίωσαν τροχονομική παράβαση (παράνομη στάθμευση) στα στοιχεία οχήματος από το οποίο αφαίρεσαν τις πινακίδες, στην πλατεία Εσπερίδων.

Η προβλεπόμενη ενέργεια των Αστυνομικών της Τροχαίας, έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος εξερχόμενος από κατάστημα, αρχικά επιτέθηκε φραστικά στους ενστόλους, κι επιτέθηκε στους Αστυνομικούς.

Άμεσα οι Αστυνομικοί τον εγκλώβισαν με τον ιδιοκτήτη του οχήματος να τους απειλεί με μαχαίρι – από αλλες μαρτυρίες με παγοκόφτη- και πεζός να αποχωρεί απο το σημείο και εισέρχεται σε κατάστημα οπτικών, στο οποίο βρισκόταν- εκτός υπηρεσίας – ο Αστυνομικός της Διεύθυνσης Μεταγωγών.
Χωρις μεχρι στιγμης, να εχουν εξακριβωθεί οι συνθήκες- αναμένεται η εξεταση του βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων αυτοπτών μαρτύρων στο επεισόδιο- ο οδηγός, τραυμάτισε τον Αστυνομικό με μαχαίρι, στην κοιλιακή χώρα. Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου συνελήφθη από τους Αστυνομικούς.

Αστυνομικές διαρροές, προσδιορίζουν στα στοιχεία 37άχρονου, τον υπαίτιο του αιματηρού επεισοδίου, απόφοιτο Νομικής, με δύο πρόσφατους εγκλεισμους σε Ψυχιατρική κλινική καθως αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας με τη συμπεριφορά του να έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Άμεσα στο σημείο του επεισοδίου μετέβησαν ενισχύσεις, ενώ εκτός κινδύνου φέρεται να είναι ο Αστυνομικός ο οποίος έχει μεταφερθεί στο 401ΓΣ Νοσοκομείο.