Γλυφάδα: Πολίτες δέσμευσαν διαρρήκτη- Έχει συλληφθεί 102 φορές!

Φυγόποινος με πολυετείς καταδίκες, διέρρηξε διαμέρισμα πολυκατοικίας, ωστόσο κατά την αποχώρησή του με τους δύο συνεργούς του, ακινητοποιήθηκε από πολίτες και διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε ποινικό μητρώο

Καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα ..  διαρρήκτης ο άνδρας που δέσμευσαν ένοικοι πολυκατοικίας στη Γλυφάδα, όταν τον εντόπισαν με συνεργούς του να εξέρχονται από διαμέρισμα ενοίκου ο οποίος απουσίαζε. Όπως προέκυψε οι τρεις κακοποιοί- δύο άνδρες και μια γυναίκα- το πρωί της Δευτέρας (10/05) είχαν μεταβεί στην περιοχή της Γλυφάδας με όχημα, το οποίο στάθμευσαν εξωτερικά της πολυκατοικίας.  Το “ζευγάρι” σε ρόλο τσιλιαδόρων, κατόπτευε εξωτερικά ένω ο 42χρονος συνεργός τους, αφού παραβίασε την είσοδο πολυκατοικίας ανέβηκαν στο 2ο όροφο και μέσα από το παραθυρο της κουζίνας εισέβαλλαν στο διαμέρισμα 43χρονου ο οποίος απουσίαζε και αφαίρεσαν τιμαλφή και χρήματα . Κατά την έξοδό τους, συγγενής του ιδιοκτήτη τους αντιλήφθηκε και οι γείτονες μετά από καταδίωξη ακινητοποίησαν τον 42χρονο και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Η εξακρίβωση στοιχείων για τον 42χρονο αποκάλυψε το ποινικό του μητρώο, στο οποίο περιλαμβάνονται 102 (!) συλλήψεις για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση και συμμορία, με προηγούμενη σύλληψή του (05/05 2019) από την Ασφάλεια Ελληνικού, καθώς εκκρεμούσε καταδίκη έξι ετών για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση και συμμορία. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί του.