Γλυφάδα: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, με το μαχαίρι και τη βαλίτσα του ο δράστης του εγκλήματος

Με τη βαλίτσα που περιείχε τα προσωπικά του είδη, και το μαχαίρι που δολοφόνησε το σύντροφο της μάνας του ο 51χρονος δράστης, παρουσιάστηκες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ΝοτιοΑνατολικής Αττικής, και παραδόθηκε

Η ένσταση που είχε για τη σχέση που είχε αναπτύξει η μητέρα του, με τον 66χρονο σύντροφό της, καθώς θεωρούσε ότι του έδινε χρήματα από την οικογενειακή περιουσία, που θεωρούσε ότι του ανήκουν και ….

Ο 51χρονος είχε στήσει καρτέρι στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, έξω από το χρωματοπωλείο που διατηρεί στη συμβολή των οδών Βερελή και Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα. Ήξερε ότι κάθε πρωί ο 66χρονος άνοιγε την επιχείρηση και τον περίμενε. Ο 66χρονος άνδρας πάρκαρε το όχημά του λίγο πριν τις 7 το πρωί (09/12), δίπλα από το χρωματοπωλείο και πεζός κατευθύνθηκε προς την είσοδο του καταστήματος. Μόλις έβαλε το κλειδί στην πόρτα της επιχείρησης, κι ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει, εμφανίζεται ο γιος της συντρόφου του, και οι δύο άνδρες είχαν έντονη αντιπαράθεση και λογομαχία. Ο 51χρονος απωθεί με βία τον 66χρονο και τον καρφώνει με το μαχαίρι στρατιωτικού τύπου που είχε μαζί του. Τα χτυπήματα είναι επαναλαμβανόμενα τα περισσότερα εκ των οποίων στην κοιλία. Ο ηλικιωμένος άνδρας μετά το τέταρτο χτύπημα, δέχεται ακόμα οκτώ πλήγματα από το μαχαίρι του δράστη, ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος. Ο 51χρονος σε μια περιστροφή γύρω από τον αιμόφυρτο άνδρα, του καταφέρει ακόμα τέσσερα χτυπήματα και πριν αποχωρήσει, σκύβει πάνω από τον βαριά τραυματισμένο άνδρα και του ψιθυρίσει κάτι που μόνο ο ίδιος ξέρει.. Εγκαταλείπει το θύμα και απομακρύνεται με σταθερά βήματα . Ο 66χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ήρθα να παραδοθώ», ανέφερε στους αστυνομικούς στην  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, και συνελήφθη. Μαζί του, είχε και παρέδωσε το μαχαίρι που διέπραξε το έγκλημα, και τη βαλίτσα με τα ρούχα του για τις ημέρες παραμονής του στην Αστυνομική Υπηρεσία και την παραπομπή του στον Εισαγγελέα για την απόλογία του.

Όπως ανέφεραν συγγενείς, ο 51χρονος εργάζονταν στο χρωματοπωλείο που διατηρεί έως και σήμερα η οικογένεια, και μετά το θάνατο του πατέρα του, αποχώρησε από την οικογενειακή επιχείρηση, και άνοιξε δική του, ενώ το ίδιο διάστημα άρχισε να εργάζεται στο χρωματοπωλείο ο 66χρονος. Η μητέρα του δράστη, μετά από κάποιο διάστημα σύναψε σχέση με το 66χρονο. Η επιχείρηση του 51χρονου, έκλεισε με χρέη. Γνωρίζοντες την οικογένεια υποστήριξαν ότι εκτός από την μητέρα το σύντροφο και την αδελφή του δράστη, φήμες ανέφεραν ότι είτε είχε φύγει στο εξωτερικό είτε ότι είχε οδηγηθεί στην φυλακή. Εμφανίστηκε και πάλι στο πατρικό του, σχεδόν πριν ένα μήνα, διεκδικώντας από τη μητέρα του μέρος της οικογενειακής περιουσίας, η οποία θεωρούσε ότι του ανήκε, καθώς επίσης της ζητούσε να μεταβιβάσει στα στοιχεία του ακίνητο, που της παραχώρησε σε κληρονομιά, η γιαγιά του. Η άρνηση της μητέρας του, μιας δραστήριας γυναίκας με ενασχόληση με τα κοινά, προκάλεσε το θυμικό του 51χρονου γιου της, ο οποίος θεώρησε «υπεύθυνο» τον 61χρονο σύντροφό της. Όταν έμαθε ότι ο 66χρονος έφτιαχνε το σπίτι στο χωριό του, θεωρούσε ότι ήταν αυτός που λάμβανε τα χρήματα που είχε η οικογένεια σε καταπίστευμα.

Με τη δικογραφία σε βάρος του ο 51χρονος αναμένεται αύριο (10/12) να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.