Γλυφάδα: Νέο σοβαρό επεισόδιο οδήγησε με προσαγωγή το Θέμη Αδαμαντίδη και τη σύντροφό του στο Αστυνομικό Τμήμα

Μετά από κλήσεις περιοίκων, πληρώματα της ΔΙΑΣ και επιχειρηματίας φίλος του λαικού τραγουδιστή μετέβησαν στην οικία του στην Ανω Γλυφάδα

Οι φωνές και η αναστάτωση που προκάλεσε στη γειτονιά ο καβγάς μεταξύ του ζευγαριού κινητοποιησε περιοικους οι οποιοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Άμεσα πληρώματα της ΔΙΑΣ και επιχειρηματίας φίλος του λαικού τραγουδιστή μετέβησαν στην οικία του στην Ανω Γλυφάδα (13/09-18.00) και μετέφεραν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα το Θέμη Αδαμαντίδη και τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη.

Πληροφορίες του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής με αιματηρό εντυπώματα παρελήφθη από αστυνομικούς ενώ οι περίοικοι ανέφεραν οτι άκουσαν φωνές, «βοήθεια με σκοτώνει». Στο σημείο τα πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ βρήκαν και τους καθρεπτες του Smart οχήματος που έχουν στην ιδιοκτησία τους σπασμένους με το ζευγάρι να υποστηρίζει πρόκληση βανδαλισμου από άγνωστους δράστες. Οι δύο μετά τις εξηγήσεις που παρείχαν στους Αστυνομικούς αποχώρησαν για την οικία τους χωρίς περαιτέρω .

Τον περασμένο Ιούλιο (01/07) ο λαϊκός τραγουδιστής είχε απασχολήσει τις Αρχές ενω παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα για ενδοοικογενειακή βία, μετά από καταγγελία σε βάρος του για ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Σε εκείνο το επεισόδιο ο 64χρονος τραγουδιστής, με τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, βρέθηκαν σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα. Όπως έχει καταγγείλει το πρωην μοντελο και παρουσιάστρια του Hight tv, σύντροφος του λαϊκού τραγουδιστή, αφορμή για μεταξύ τους λογομαχία στάθηκε το γεγονος ότι κοιταξε το κινητό της τηλέφωνο, κίνηση που ενόχλησε το Θέμη Αδαμαντίδη.

Το επόμενο πρωί η Βαρβάρα Κίρκη, μετέβη στο Ά Γραφείο Αντιμετώπισης περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας Νοτιοανατολικής Αττικης στο Τμήμα του Αλίμου και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη, ζητώντας την ποινική του δίωξη. Το απόγευμα της ιδιας ημερας καθώς το παραπεμτικό για ιατροδικαστική εξέταση που έλαβε η καταγγέλλουσα ηταν για τη Δευτέρα μετέβη σε εφημερεύων Δημόσιο Νοσοκομείο για ιατρική γνωμάτευση.

Το πρωί του Σαββάτου (02/07), ο Θέμης Αδαμαντίδης παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, ο ιδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ υπέβαλε και ο ιδιος σε βάρος της Βαρβάρας Κίρκη έγκληση για ψευδή καταμήνυση. Η δικασιμος της υπόθεσης έχει οριστεί για τον προσεχή Οκτώβριο (2022).

Ενώ κσι φον προηγούμενο χρόνο (2021) ο Θέμης Αδαμαντίδης, ειχε συλληφθεί σε χωρους χώρους διεξάγονται παράνομα τυχερά παίγνια. Το Φεβρουάριο είχε συλληφθεί σε σπίτι στην Κυψέλη ενώ ήταν σε εφαρμογή τα μέτρα περιορισμού διασποράς του κορονοϊού, με άλλους 17 χαρτοπαίχτες στα τραπέζια και τον ιδιοκτήτης της παράνομης λέσχης. Τον Απρίλιο, σε επιχείρηση της ΔΙΜΕΑ είχε συλληφθεί ξανα σε διαμέρισμα στην περιοχή της πλατείας Βάθη, μετά απο καταγγελία για λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης. Ενώ τον Ιούνιο μεταξύ άλλων πενήντα θαμώνων σε χώρο που λειτουργούσε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, ειχε συλληφθεί και παλι ο Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ έπαιζε «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατά την έφοδο των αστυνομικών στο χώρο του “παράνομου καζίνο”.