Γλυφάδα: Μαθητής Δημοτικού κλειδώθηκε σε αίθουσα και επιχείρησε να βγει από το παράθυρο- Νοσηλεύεται με κάταγμα φτέρνας

Τις συνθήκες τραυματισμού ανηλίκου μαθητή του Δημοτικού, αναζητούν εκπαιδευτικοί και κηδεμονες καθως νοσηλεύεται με κάταγμα. Κλειδώθηκε και πήδηξε από το παράθυρο για να βγει από τη  αίθουσα.

Ο ανηλικος μαθητης, τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται με κάταγμα στη φτέρνα καθώς έπεσε με τα πόδια από ύψος περίπου 4 μέτρων, στην προσπάθειά του να βγει από κλειδωμένη σχολική αίθουσα.

Πηγές του Υπουργείου Παιδείας, με πληροφορίες από το Δημοτικό Σχολείο της Γλυφάδας, αναφορικά με τις συνθήκες τραυματισμού του ανήλικου μαθητή, περιγράφουν το περιστατικό, μετά την λήξη των μαθημάτων κι ενω ολοι οι μαθητες ειχαν αποχωρήσει από το κτήριο.

Εκπαιδευτικός, κλείδωσε τις αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται πώς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του μαθητή ο οποιος βρέθηκε κλειδωμένος στη σχολική Τάξη. Ο μαθητής μετακίνησε ένα θρανίο για να σκαρφαλώσει στο παράθυρο, και πήδηξε στο προαύλιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα.

Σε αμέλεια αποδίδει η Διεύθυνση του σχολείου και από πλευράς της Δημοτικής Αρχής τον τραυματισμό του ανήλικου μαθητή ενώ έρευνα διενεργείται ώστε να διερευνηθούν πλήρως όλα τα ενδεχόμενα.