ΓΛΥΦΑΔΑ: Δήλωσε κλοπή των πινακίδων ΙΧΕ τραγουδιστή και συνελήφθη.

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδούς αναγγελίας στις Αρχές άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ορίσθηκε δικάσιμος, για τον λογιστή της εταιρείας του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, ύστερα από καταγγελία του υπαλληλου για κλοπή πινακίδων πολιτελούς οχήματος ιδιοκτησίας του τραγουδιστή. Την περασμένη Δευτέρα (25/08) στο ΤΑ Γλυφάδας, ο λογιστής της εταιρείας του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, μετέβη και δήλωσε την κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας οχήματος το οποίο ήταν δηλωμένο στην ιδιοκτησία του τραγουδιστή. Κατά τη διενέργεια της προανακριτικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το όχημα -Ferrari- το οποίο είχε αγοραστεί από το καλλιτέχνη, παρέμενε εις γνώση του ακινητοποιημένο ως προιον κατάσχεσης, σε μάντρα αυτοκινήτων τα τελευταία 5 χρόνια- από το 2009(!)

Σύμφωνα με την εταιρεία στις εγκαταστάσεις της οποία βρίσκεται ακινητοποιημένο το όχημα, για ο οποίο έχει μπει πωλητήριο, το πολυτελές όχημα είχε αγοραστεί από το δημοφιλή τραγουδιστή το 2008. Ωστόσο το 2009, με την κυριότητα του οχήματος μέχρι την αποπληρωμή των 70.000ευρώ ποσό στο οποίο είχε αποτιμηθεί το κόστος του, το όχημα δεσμέυτηκε κι επέστρεψε στις εγκαταστάσεις όπου παραμένει σταθμευμένο, ύστερα από την αναστολή πληρωμής των γραμματείων από την εταιρεία στη δικαιοδοσία της οποιας έχει καταχωριθεί το όχημα.

Σε βάρος του λογιστή και της εταιρείας του τραγουδιστή σχηματίσθηκε δικογραφία. Ο καταγγέλων λογιστής, συνελήφθη με την κατηγορία της ψευδούς αναγγελίας στις Αρχές (230ΠΚ) και οδηγήθηκε ενώπιων του Εισαγγελέα, ο οποίο διέταξε διενέργεια περαιτέρω έρευνας ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, και αφέθηκε ελεύθερος.

 Σε γραπτή δήλωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ι.Φώσκολος, αναφέρει “Το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση. Όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό, θα προσκομισθούν στις αρμόδιες αρχές οι οποίες, άλλωστε, ακόμη επεξεργάζονται προδικαστικά την υπόθεση χωρίς να παραπέμψουν κανέναν σε δίκη”.