Γλυφάδα: Απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Σέρβου πρωην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Το όχημα διαφυγής του δράστη που πυροβόλησε σε βάρος του πρωην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβασεβιτς, εντοπίσθηκε καμμένο στο γκολφ της Γλυφάδας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr ο δράστης, φέρεται να προσέγγισε το σταθμευμένο όχημα έξω από τη μεζονέτα του παλαίμαχου Σέρβου ποδοσφαιριστή, στην οδό Ελπίδος στη Γλυφάδα (07/01-21.15) Ενώ ο 47άχρονος πρώην επιθετικός κινήθηκε βγήκε από το σπίτι του, για να σταθμεύσει στο γκαραζ της μεζονέτας το όχημά του, ένα άτομο – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του NantiaReport.gr- με καπέλο που απέκρυπτε τα χαρακτηριστικά του βγήκε από Smart το οποίο άφησε στη μέση του δρόμου και πυροβόλησε σε βάρος του, μια φορά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκε όπλο το οποίο έχει παραληφθεί προς εξέταση από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ

Ο Ντάρκο Κοβασεβιτς δεν τραυματίσθηκε από τη βολίδα του όπλου, ωστόσο στην προσπάθειά του να καλυφθεί, παραπάτησε και αυτοτραυματίσθηκε στο γόνατο. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Άμεση Δράση, ενώ πληρώματα της ΔΙΑΣ εντόπισαν σε αναζητήσεις καμμένο το Smart, ως μέσο διαφυγής του δράστη, στην οδό Περγάμου στο ύψος του Γκολφ της Γλυφάδας.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής ενώ η υπόθεση εξετάζεται από τη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.