“Γιορτή νεολαίας” της Χρυσής Αυγής και αντισυγκέντρωση του «χωρου» θέτουν σε επιφυλακή την ΕΛΑΣ

Η προγραμματισμένη εκδηλωση της Χρυσης Αυγης, προκαλεί αντισυγκέντρωση μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου. Έκτακτα μέτρα τάξης από την ΕΛΑΣ.

image

Έκτακτα μέτρα τάξης έχει λάβει η ΕΛΑΣ σε αποτροπή τυχόν επεισοδίων μεταξύ των συμμετεχόντων μελών της Χρυσής Αυγής στη “13η Γιορτή Νεολαίας ” και αντιεξουσιαστών στην αντισυγκέντρωση που πραγματοποιούν.
Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει στo Άλσος Χωροφυλακής στην Λεωφόρο Μεσογείων τη 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας (14/05-18.00).
Μία ώρα νωρίτερα (14/05-17.00) αντισυγκέντρωση πραγματοποιουν -περίπου- 100 μέλη ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «αλληλέγγυοι» και αντιεξουσιαστές στον κόμβο Αλεξάνδρας και Κηφισίας ενώ δεν έχουν ενημερώσει για πορεία.
Η ΕΛΑΣ έχει λάβει έκτακτα μέτρα σε αποτροπή στο ενδεχόμενο να συναντηθούν τα μέλη των δύο εκδηλώσεων. Πληρώματα της ΕΛΑΣ δε διερχονται από την περίμετρο του κόμβου της Αλεξάνδρας ενώ διακριτική επιτήρηση και την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής .Η κινηση στη Λεωφόρο Μεσογείων (στο ύψος της οδού Αρκαδίας) και στα δυο ρεύματα παραμένει κλειστη για την κυκλοφορία από κλούβες των ΜΑΤ, ώστε να αποτρέψουν τις προθέσεις των αντιεξουσιαστών να μεταβούν στο Άλσος Χωροφυλακής.