Γέρακας: Κλειδώθηκε στο μπάνιο και έστειλε sms στον πατέρα της, όταν εισέβαλαν διαρρηκτες- Συνελήφθησαν οι δράστες σε καταδίωξη 

Εισέβαλαν στη μονοκατοικία στον Γέρακα παραβιάζοντας τη μπαλκονόπορτα με την νεαρή κόρη του ιδιοκτήτη κλειδωμένη στο μπάνιο να επιχειρεί επικοινωνία με την Αστυνομία και τον πατέρα της

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στη μονοκατοικία στο Γέρακα, λίγο πριν τις 20.00 (24/11) παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, ενώ στο εσωτερικό βρισκόταν η κόρη του ιδιοκτήτη, η οποία τους αντελήφθη και κλειδώθηκε στο μπάνιο. Τρομοκρατημένη έστελνε μηνύματα από το κινητό της στον πατέρα της, όπως περιέγραψε στο Star. «Αισθανόμουν τρόμο και φόβο, ότι ήμουν μόνη και αβοήθητη. Άκουσα κάποιον να σπάει την πόρτα και μετά βήματα και φωνές. Αμέσως κλειδώθηκα στο μπάνιο για να μην καταφέρουν να μπουν μέσα».

Ο ένας από τους δράστες είχε ανέβει στη σοφίτα και οταν κατέβηκε με το συνεργό του, ερευνούσαν τα δωμάτια, ενώ η νεαρή μέσα στο μπάνιο προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία και τον πατέρα της.

«Έχουν μπει κλέφτες. Πάρτε τηλέφωνο τώρα. Πάρτε το 100. Θα πεθάνω. Είμαι στο μπάνιο κλειδωμένη» έγραφε στο μήνυμά της, ενωύ σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα της κοπέλας, οι δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν την κλειδαριά και να εισβάλουν στο μπάνιο όπου βρισκόταν η κόρη του.

Με ψυχραιμία ο πατέρας ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία με το πρώτο πλήρωμα της Άμεσης Δράσης να εντοπίζει έναν από τους κακοποιούς στη σκάλα, ενώ ο συνεργός του πρόλαβε να σε διαφύγει με όχημα στο οποίο τον περίμεναν οι συνεργοί του.

Ακολούθησε καταδίωξη μέσα στο Γέρακα και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σύλληψη ενός συνεργού στη διαρρηξη ενώ οι άλλοι δύο διέφυγαν και αναζητούνται, εγκαταλείποντας τα κλοπιμαία μέσα στο όχημά τους.

Σε βάρος των δραστών έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ οι δύο ως φυσικοί αυτουργοί παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα .