Γαύδος: Με δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων, εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο στο γκρεμό

Ερωτήματα και προβληματισμό προκαλούν τα ευρήματα στο όχημα που επέβαινε η φοιτήτρια από την Κέρκυρα, και κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά της, όταν έπεσε σε απότομο γκρεμό του νησιού

Ο ισχυρισμός του 40χρονου Χανιώτη, ότι το όχημά του, στο οποίο επέβαινε με την 25χρονη σύντροφό του Κορίνα Λαβράνου, έπεσε στο γκρεμό στο νησί της Γαύδου, όταν λύθηκε το χειρόφρενο, δεν είχε γίνει αποδεκτός από την οικογένειας της νεαρής φοιτήτριας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr, η εξέταση του μοιραίου αυτοκινήτου έδειξε ότι το όχημα βρέθηκε στο σημείο ενώ είχε «κουμπωμένη» στο σασμάν δευτέρα, χωρίς χειρόφρενο. Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας που μίλησε στο zarpanews.gr δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες, που είχαν μοιραία κατάληξη για τη ζωή της 25χρονης φοιτήτριας. «Έχω εντολή να εντοπιστούν και να αποδοθούν ευθύνες και το θέμα θα φτάσει ακόμα και μέχρι τον Άρειο Πάγο, αν χρειαστεί», τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας, ενώ προτίθεται να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση και προκαταρτική εξέταση μαρτύρων, για να ληφθούν καταθέσεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ήταν το δεύτερο τροχαίο για την Κορίνα Λαβράνου, καθώς το 2019 είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα, σε τροχαίο ατύχημα στα Χανιά και είχε αναγκαστεί να υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις αποκατάστασης.