Γαργαλιάνοι, Μεσσηνίας: “Έκρυβε” κοκαϊνη και περισσότερα από €11.000

Σε έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και μεγάλο χρηματικό ποσό, σε σπίτι στην περιοχή των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.jpgΚοκκαϊνη, χασίς και €11.280 σε μετρητά, κατέσχεσαν σε συντονισμένη Αστυνομική έρευνα Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Καλαμάτας.

Πληροφορία η οποία είχε περιέλθει σε γνώση των Αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτα, αναφερόταν σε διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνιάς. Ύστερα από Αστυνομική έρευνα, προέκυψε η εμπλοκή του 44άχρονου. Σε έρευνα στο σπίτι του 44άχρονου, (21/12) στην περιχή των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, κατασχέθηκε ποσότητα κοκκαϊνης 48,2g (μικτό βάρος), ακατέργαστη κάνναβη 34,7g (μικτό βάρος), ψηφιακή ζυγαριά ακρίβειας και το ποσό €11.280 σε μετρητά, για το οποίο εκτιμάται, ότι προέρχεται από την αγοραπωλησία ναρκωτικών. Ο 44άχρονος, δεν έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές.

Προανάκριση διενεργεί, το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ με τη δικογραφία η οποία σχηματίσθηκε, ο 44άχρονος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.