ΓΑΔΑ: Σε εξέλιξη συνέντευξη τύπου για τη σύλληψη του Αλβανού κακοποιού Armben Bako

Σε εξέλιξη η συνέντευξη τύπου από το Διοικητή Ασφαλείας για τη σύλληψη του Αλβανού Armben Bako, και των συνεργών του.

image

Με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν παρέθεσαν προανακριτικά στοιχεία της έρευνας για τη δράση των Αλβανών κακοποιών και των συνεργών τους, μέρα τη σύλληψη του Αλβανού Armben Bako.
Ψυχωσικός περιγράφεται ο Αλβανός Armben Bako ο οποίος συνελήφθη στο Γουδί (26/11) ως μέλος άγριας συμμορίας στα πρότυπα του εγκληματικής οργάνωσης του εξωτερικού, προσδιορίζεται από τον τρόπο δράστης από Αστυνομικές πηγές.
Συμβόλαια θανάτου εκτελούσαν τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης τα οποία προσδιορίσθηκαν απο τις συλλήψεις σε άλλες – εξεταζεται μεταξύ άλλων η δολοφονία σε βάρος του επονομαζόμενου “Πιτσιλα” και “χρεωμένο” συμβόλαιο σε βάρος Ανώτατου Αξιωματικού της ΕΛΑΣ-, ενώ ερευνούν και άλλες υποθέσεις ομάδων της νύχτας.
Συνελήφθη στα Σεπόλια (28/11-17.20) ο ομοεθνής συνεργός του Αλβανού Armben Bako στα στοιχεία Albert Klodian ο οποίος και παρείχε διαφυγή.
Αναζητείται ο οδηγός ταξί με το οποίο απομακρύνεται από το ένοπλο στο μπαρ στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα του Σαββάτου(22/11-04.15) ο Armben Bako.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport