ΓΑΔΑ: Κινητοποιήσεις και έξι συγκεντρώσεις, σε αντίδραση στο εργασιακό Νομοσχέδιο

Έξι συγκεντρώσεις είχαν προγραμματιστεί από το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας, με τους συμμετέχοντες στις κινητοποιήσεις να αντιδρούν στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο συζητείται στη Βουλή

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, στο κέντρο της Αθήνας, σήμερα (16/06) πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις και πορείες . Στο διάστημα των συγκεντρώσεων-πορειών, υπήρξε σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πλατείας Συντάγματος, Βασ. Αμαλίας και Βασ. Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη.

«Την 17.00 ώρα, με πρωτοβουλία διαφόρων Οργανώσεων, Συλλόγων, Μαζικών Φορέων και Σωματείων, πραγματοποιήθηκε συνάθροιση (9.000) περίπου ατόμων στην Πλατεία Συντάγματος, όπου παρέμειναν μέχρι την 20.30 ώρα, οπότε και αποχώρησαν.

Την 11.00 ώρα, με πρωτοβουλία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και διαφόρων Οργανώσεων, Συλλόγων και Συλλογικοτήτων, πραγματοποιήθηκε συνάθροιση (1.000) περίπου ατόμων στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Οι συγκεντρωμένοι πορεύθηκαν μέσω της οδού Σταδίου στο Σύνταγμα και σταδιακά μέσω της οδού Πανεπιστημίου στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου η πορεία ολοκληρώθηκε την 12.30 ώρα.

Την 10.30 ώρα, με πρωτοβουλία του ΠΑ.Μ.Ε πραγματοποιήθηκε συνάθροιση (4.500) περίπου ατόμων στην Πλατεία Συντάγματος, όπου παρέμειναν μέχρι την 11.45 ώρα, οπότε και αποχώρησαν.

Την 10.30 ώρα, με πρωτοβουλία διαφόρων Οργανώσεων, Συλλόγων και Συλλογικοτήτων, πραγματοποιήθηκε συνάθροιση (1.000) περίπου ατόμων στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι συγκεντρωμένοι πορεύθηκαν μέσω της οδού Πανεπιστημίου και Σταδίου στο Σύνταγμα και σταδιακά μέσω της οδού Πανεπιστημίου επέστρεψαν στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου η πορεία ολοκληρώθηκε την 12.45 ώρα.

Την 10.00 ώρα, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και διαφόρων Σωματείων και Φορέων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε συνάθροιση (700) περίπου ατόμων στην Πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά».