Γ.Πανούσης: "Όχι μπάτσος αλλά όχι και κλωτσοσκούφι ο Αστυνομικός".

Η ανάληψη καθηκόντων του στη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και οι διαφορετικές απόψεις για τη Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια, όπως έχουν εκφραστεί από στελέχη της κυβέρνησης, επαναφέρουν τη συζήτηση σε θέματα Αστυνομευσης και μέτρων από την ΕΛΑΣ.

“Όχι μπάτσος αλλά και όχι κλωτσοσκούφι ο Αστυνομικος” είναι η άποψη που έχει εκφράσει από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος αναπληρωτής Υπουργός Γιάννης Πανούσης, επεσήμανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη (30/01).
Για το φράχτη του Έβρου, ανέφερε ότι είναι ζήτημα της αρμόδιας αναπληρωτής Υπουργού, ωστόσο επεσήμανε “πρέπει να ζήσεις κάτι, έχω ζήσει στο Έβρο και γνωρίζω την κατάσταση”.
Σε άλλο σημείο για της διαφορετικές απόψεις που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε “όταν με όρισε ο πρωθυπουργός ήξερε το απόψεις μου. Δεν καταργείς κάτι αν δεν έχεις αναπλήρωση. Θα το συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε. Πρέπει να εξηγήσεις στην περιοχή και στην τοπική κοινωνία τι αλλάζεις και με το το αντικαθιστάς, είτε είναι ΔΙΑΣ, είτε ΔΕΛΤΑ, είτε φρακτης του Έβρου”, ανέφερε ο αρμόδιος αναπληρωτής Υπουργός Γιάννης Πανούσης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport