Φυλακές Κορυδαλλού: Αλλαγή του χρόνου της εξωτερικής φρουράς τον Φυλακών με τον Υ/Γ της ΔΥΕΦΚΚ

Στις φυλακές Κορυδαλλού με το προσωπικό της εξωτερικής φύλαξης άλλαξε ο χρόνος ο Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ

Οι περισσότεροι βρίσκονται στο σπίτι τους, οι ένστολοι βρίσκονται σε ένα περιπολικό, σε μια σκοπιά. Αντί για τη θερμή αγκαλιά μελών της οικογένεια τους έχουν στο χέρι τους το αυτόματο και τον ασύρματο, αντί των καθιερωμένων ευχών, ανταλλάσουν μεταξύ τους  ευγές για ασφαλείς υπηρεσίες, να γυρνάμε στα σπίτια μας, καθώς γνωρίζουν ότι στη δουλειά τους αυτά, δεν είναι αυτονόητα.

Βρίσκονται στις επάλξεις σε όλη την επικράτεια, τιμώντας τον όρκο υου στην πατρίδα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, οι εργαζόμενοι στην εξωτερική φρουρά των φυλακών Κορυδαλλού τα ξημερώματα άλλαξαν χρόνο μαζί με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης. Υποστράτηγο της ΕΛΑΣ, Σπύρο Σκλάβο.

Αλλαγή του χρόνου με τον ΔΥΕΦΚΚ Υποστράτηγο Σπ.Σκλάβο, το Διοικητή Αστυνόμο Β.Γκόνο, τον πρόεδρο της Ένωσης, μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας και τους εργαζόμενους βάρδιας στην Εξωτερική Φρουρά Κορυδαλλού.

“Σήμερα οι ήρωες δεν έχουν κάπες αλλά φοράνε στολή και είναι ανάμεσα μας, αυτές τις μέρες χάρισε τους ένα χαμόγελο, μια ευχή, ένα χρόνια πολλά και θα δεις το πιο θαυμάσιο χαμόγελο να σου ανταποδίδει τις ευχές. Χρόνια πολλά λοιπόν, καλή χρόνια να έχουμε μια ευχή μόνο για το 2020 , υγεία σε όλους. Για όλα τα υπόλοιπα … Σοφία, Αγάπη, Ευτυχία, Ευημερία, Χαρά, Δημιουργικότητα, Ανθρωπιά, Ελπίδα … εμείς είμαστε υπεύθυνοι να βρούμε την δύναμη μέσα μας και να παλέψουμε, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Καλή χρονιά”! ευχήθηκαν μεταξύ αλλων οι εργαζόμενοι της ΔΥΕΦΚΚ.