Φθιώτιδα: Συνελήφθη Βούλγαρος, ως δράστης σε δύο δολοφονίες ηλικιωμένων.

Με ένταλμα σύλληψης, του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας, συνελήφθη 29άχρονος Βούλγαρος ως δράστης σε δύο ανθρωποκτονίες ηλικιωμένων γυναικών στην Λοκρίδα Φθιώτιδας.

Με τις κατηγοριες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ληστεία, κατά συρροή και κατά συναυτουργία (2013), σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών, στις περιοχές της Τραγάνας και του Μώλου Φθιώτιδας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, 29άχρονος Βουλγαρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε (από 07-08-2013) Ένταλμα σύλληψης, του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας.
Ο 29άχρονος Βουλγαρος, τον Φεβρουάριο του 2013, με συνεργό του, είχε διαπράξει δύο ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σε Τραγάνα και Μώλο Φθιώτιδας. Οι δράστες είχαν χτυπήσει και στην συνέχεια είχαν φιμώσει τα θύματα τους, μ τις ηλικιωμένες γυναίκες να έχουν καταλήξει, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από απόφραξη αναπνευστικής οδού και βαρύτατο τραυματισμό στο κεφάλι, αντίστοιχα. Οι δράστες επιχειρησαν να διαπραξουν ληστεία και σε σπίτι στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, έγιναν ωστόσο αντιληπτοί από το θύμα κι εγκατέλειψαν την απόπειρα και διέφυγαν.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport