Φθιώτιδα- Μαγνησία: Χαλάζι και έντονη βροχή- Πλημμυρικά φαινόμενα και προβλήματα στην Εθνική Οδό

Ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε και έχει πλήξει Φθιώτιδα και Μαγνησία. Χαλάζι καλά τόπους έχει προκαλέσει προβλήματα στην κινηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό.

image

Καταρρακτώδης βροχή, λίγο μετά τις 16.30 (28/06) έπληξε τη Λαμία και το Βόλο ενώ κατά τόπους χαλάζι και ισχυροί δυτικοί άνεμοι έχουν δημιουργήσει ένα ..όχι και τόσο καλοκαιρινό τοπίο.

Με τα αποχετευτικά έργα του Δήμου Λαμίας να μη δέχονται το αυξημένο όγκο του νερού, ενω σε ορισμένα σημεία τα καπάκια της αποχέτευσης υδάτων δημιουργούν παγίδες στους δρόμους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο όγκος των υδάτω από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε την πόλη, μέσα σε λιγότερο από 60λεπτα, υπολογίζεται στο σύνολο της βροχόπτωσης που συνήθως πέφτει το καλοκαίρι.

wp-1467126033555.jpg
Χαλάζι έχει πλήξει τις νότιες συνοικίες της πόλης της Λαμίας.

image

Στην ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης από το 195χλμ. στα διόδια της Αγ. Τριάδας μέχρι το 223 χλμ στη Στυλίδα τα αυτοκίνητα κινούνται με μηδενικες ταχυτητες λογω κακης ορατότητας, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ισχυρές βροχές και χαλάζι έχουν πλήξει-την τελευταία ώρα- και την πόλη του Βόλου καθώς και περιοχές στην περιφέρεια του Νομού Μαγνησίας.

Χαλάζι Αλμυρός 28/06/2016

Ισχυρή βροχόπτωση και χαλάζι στον Αλμυρό Μαγνησίας πριν λίγο. Βίντεο του George Daydreamer

Gepostet von Meteovolos am Dienstag, 28. Juni 2016

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολογικού σταθμού στη Σκοπέλου. Οι καταιγίδες θα συνεχιστούν με αργή κίνηση προς τα ανατολικά ηπειρωτικά τις επόμενες ώρες και θα εξασθενήσουν μετά τη δύση του ηλίου, εντός ημερας.