Φρικαλεότητα και βάναυση κακοποίηση βίωσε η 20άχρονη, στο σπίτι της Δάφνης

Ομολόγησε τις διαστροφικές πράξεις του και οσα βίαια διέπραξε σε βάρος της 20άχρονης φοιτήτρια, κατά την απολογία του, μετά τη σύλληψή του. Ο 52άχρονος βαρύνεται με τις κατηγορίες της αρπαγής, βαριάς σωματικής βλάβης του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα άσκησε ο Εισαγγελέας στον 52άχρονο Παναγιώτη Κοντζιλέλο, για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμο κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Λόλω της σοβαρότητας της υπόθεσης αναμένεται Εισαγγελική διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων και φωτογραφίας του 52άχρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου. Καθώς εκτιμάται κι ερευνάται το ενδεχόμενο να έχει αποπειραθεί ή και κακοποιήσει και άλλες γυναίκες νεαρής ηλικίας τις οποίες εντόπιζε μέσω αγγελιών για εργασία στο σπίτι του. Μια τετοια καταγγελία στα κοινωνικά δίκτυα εξετάζεται από τις Αρχές, καθώς δεν είχε υποβληθεί σχετική μήνυση από την τότε καταγγέλλουσα.

Ο κατηγορούμενος, σεσημασμένος για κλοπές, ερευνάται και για συμμετοχή σε άλλες εγκληματικές πράξεις, προκλητικός αναφέρει, «..ήταν το φετίχ της».

Κοντζιλέος

Η νεαρή κοπέλα είχε να δώσει σημεία ζωής στο σπίτι της απο το απόγεμα της Τέταρτης (03/05-17.30) με τους γονείς τους να μεταβαίνουν στην Αθήνα και να δηλώνουν την εξαφάνιση στο Α.Τ. Δάφνης αρχικά. Λόγω κακής διαχείρισης απευθύνθηκαν και στο ΑΤ Ζωγράφου όπου έμενε η φοιτήτρια με τους Αστυνομικούς να την αναζητούν (04/05-11.00) στο διαμέρισμα 52άχρονου με περιορισμένη όραση όπως της είχε αναφέρει ο ίδιος.

Ο 52άχρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, είχε νοικιάσει το υπόγειο διαμέρισμα στο τέλος του 2014 και έχει ενταχθεί στο δημοτικό πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς στενός του συγγενής είναι υπάλληλο στο Δήμο Δάφνης. Εργαζόταν παλαιότερα σε εταιρεία υπολογιστών. Υποστηρίζει ότι έχει  ποσοστό αναπηρίας 95% απώλεια όρασης ενω ερευνάται αν λάμβανε και επιδόματα, καθως στη δικογραφία -μέχρι στιγμής- δεν περιλαμβάνεται έγγραφο να βεβαιώνει την αναπηρία τυφλότητας, ή προβλημάτων όρασης από υγειονομική επιτροπή, ωστόσο μπορεί να το προσκομίσει στον Ανακριτή (08/05) κατά την απολογία του. Ο ίδιος είχε καταχωρήσει αγγελία στην οποία ζητούσε οικιακή βοηθό, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση και χρειαζόταν βοήθεια για το σπίτι. Σε αυτή, ανταποκρίθηκε η 20άχρονη φοιτήτρια, ενω συμφώνησαν να λαμβάνει 25ευρώ ως αμοιβή.

Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, είχα ενημερώσει σχετικά την οικογένεια τής για τα στοιχειά τού “εργοδότη” της και τη διεύθυνση της οικίας του στη Δάφνη. Είχε επισκεφτεί (03/05-17.30) το διαμέρισμα του 52άχρονου, προκειμένου να πληρωθεί τα χρήματα που είχαν συνεννοηθεί και της χρωστούσε.

Οι Αστυνομικοί αναζήτησαν στο σπίτι του Παναγιώτη Κοντζιλέλου, την νεαρή φοιτήτρια. Ο ίδιος βγήκε στο μισάνοιχτο παράθυρο του ημιυπόγειο διαμερίσματος στη Δάφνη και απροθυμα απάντησε στις ερωτήσεις των Αστυνομικών υποστηρίζοντας ότι πλήρωσε τη φοιτήτρια κι εκείνη αποχώρησε. Ωστόσο αρνήθηκε να τους επιτρέψει να μπουν στο διαμέρισμα. Οι Αστυνομικοί προφασίστηκαν οτι αποχωρούν καθώς ενω έκλεινε το πατζούρι ο 52άχρονος άκουσαν “πνιχτή” γυναικεία φωνή να ζητάει βοήθεια. Με ίδια πρωτοβουλία στην προστασία της ζωής της 20άχρονης έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι. Η εικόνα σοκαριστική και ξεπερνάει την πλέον αρρωστημένη διαστροφή. Άμεσα αποδεσμεύουν το κορίτσι, καλούν ασθενοφόρο ενω στο διαμέρισμα φτάνει και Εισαγγελέας.

Με αιματώματα και εχοντας υποστεί ακραία κακοποίηση το νεαρό κορίτσι μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά.

Ημίγυμνος ο 52άχρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, συλλαμβάνεται  και ομολογεί τις πράξεις του. Στη συνέχεια υποστήριξε στους Αστυνομικούς πως είχε σχέση με την 20άχρονη και όλα έγιναν με τη θέληση της. «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί» φέρεται να ισχυρίζεται.

Ο διαδικτυακός ιστότοπος της εφημερίδας «Το Βήμα» δημοσίευσε τη φωτογραφία του Παναγιώτη Κοντζιλέλου μετά τη σύλληψη του.

Κοντζιλέος_
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελιδας «Βήμα», ο 52άχρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, διέθετε προφίλ στο Facebook με 1196 φίλους, με αβανταρ προφίλ τον ήρωα κόμικ “Daredevil”. Ο ίδιος καθημερινά έκανε δεκάδες αναρτήσεις ενω διατηρούσε συνομιλίες με τους “εικονικούς φίλους” του στα κοινωνικά δίκτυα.

“Στο σπίτι υπήρχαν κάμερες συνδεδεμένες με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εξετάζεται σε ποια darkrooms τα όσα βίωσε η φοιτήτρια να μεταδόθηκαν σε on line σύνδεση στο διαδίκτυο” αναφέρει Ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ. Μεταξύ άλλων κατασχέθηκε φορητή συσκευή καταγραφής εικόνας (μάσκα viewmaster) με κάρτα μνήμης συνδεδεμένη στον υπολογιστή, ο υπολογιστής και οι κάμερες ενω μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν και σεξουαλικά βοηθήματα τα οποία χρησιμοποιούσε ο 52άχρονος.