Φολέγανδρος:Ανασύρθηκε νεκρή 26χρονη από τη θάλασσα- Αγνοείται επιπλέον 30χρονος άνδρας

Τα προσωπικά τους είδη και τα έγγραφα ταυτοπροσωπείας τους βρέθηκαν σε σακίδιο κοντά στο σημείο όπου ανασύρθηκε νεκρή η γυναίκα

Ψαράδες εντόπισαν και ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο στη Φολέγανδρο, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής (16/07) ανέσυραν από την θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, νεκρή νεαρή γυναίκα, ενδεδυμένη με τα ρουχα της παραλίας, σε απόκρυμνη βραχώδη περιοχή.

Από το Λιμεναρχείο διενεργείται έρευνα στο ίδιο σημείο για έναν 30χρονο άνδρα, τα προσωπικά είδη του οποίου βρέθηκαν, μέσα σε σακίδιο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη .

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι παραθέριζαν μαζί στο νησί και το απόγευμα της Παρασκευής πήγαν μαζί με το αυτοκίνητο στη Λυγαριά, ένα σημείο του νησιού αρκετά απομακρυσμένο από κατοικημένη περιοχή. Έρευνα διεξάγεται προκειμένου να εξακριβωθεί αν ο 30χρονος σχετίζεται με το θάνατος της γυναίκας, καθώς και για να εντοπισθεί.

Σύμφωνα με το cycladesvoice.gr το όχημα της 26χρονης εντοπίσθηκε εκτός του δρόμου, σταθμευμένο σε βραχώδες σημείο, δίπλα στη θάλασσα.

Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό ερεύνησαν την περιοχή στο σημείο, όπου ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα. Σημειώνεται ότι δεν έχει αναζητηθεί η 26χρονη από τους οικείους της. Το βράδυ της Παρασκευής (16/07) η 26χρονη με το “Διονύσιος Σολωμός” μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Στη Φολέγανδρο μεταβαίνει κλιμάκιο από την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες.