Φολέγανδρος: O “λάθος δρόμος” προκάλεσε το διαπληκτισμό και σκότωσε την Γαρυφαλλιά Ψαράκου

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να επέρριψε στην 26χρονη ευθύνη γιατί έχασαν το δρόμο στον προορισμό τους και στάθηκε αφορμή για καβγά που οδήγησε στη δολοφονία της με δράστη τον 30χρονο σύντροφό της

Ο τσακωμός που είχε το ζευγάρι όπως υποστηρίζει ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος,  φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου είχε αφορμή το λάθος στη διαδρομή που ακολούθησαν με το όχημά τους. Αυτή ηταν και η αιτία του καυγά όπως υποστήριξε μεταξύ τους, καθώς ο μετέπειτα καθ ομολογίαν δράστης, κατηγόρησε την φίλη του ότι ήταν υπεύθυνη που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους και κατέληξε με το να την πετάξει από τα βράχια.

Όπως φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στον τσακωμό τους, εκείνος κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντα στο γκρεμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 26χρονη βγήκε έντρομη από το όχημα, ο 30χρονος την ακολούθησε στο απόκρημνο σημείο, όπου συνέχισαν να διαπληκτίζονται και την έσπρωξε προς τη θάλασσα καθώς ανέφερε «ήταν η κακιά η ώρα» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα».

Όπως προέκυψε από την νεκροτομή,  που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά, από τον Ηλία Μπογιόκα, το μεσημέρι της Κυριακής (18/07) η 26χρονη ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στο νερό και ο θάνατός της αποδίδεται σε πνιγμό. Ενω οι κακώσεις στο σώμα της, ήταν συμβατές με τα χτυπήματα στα βράχια.