Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε εν ζωη ο φίλος της 26χρονης

Σε εκτεταμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής, εντοπίσθηκε εν ζωή ο 30χρονος άνδρας για τον οποίο είχαν εκδοθεί αναζητήσεις στο νησί της Φολεγάνδρου

Συνελήφθη (17/07) ο φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές. Ο 30χρονος πείστηκε να κατέβει από τον βράχο και να παραδοθεί μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν πάνω από μια ώρα. Αστυνομικοί που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του αναφέρουν στο NantiaReport.gr ότι ο 30χρονος «βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση. Φαίνεται χαμένος και η επικοινωνία είναι δύσκολη μαζί του» καθώς αναφέρει ακατάληπτα λόγια ενω επαναλαμβάνει τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα».

Τον νεαρό άνδρα εντόπισε κάτοικος του νησιού ο οποίος ειδοποίησε το Λιμενικό και την Αστυνομία. Ωστόσο φέρεται ο 30χρονος ο οποίος βρίσκεται πάνω σε βράχο να ειναι επιθετικός και πετάει πέτρες σε αστυνομικούς και λιμενικούς.

Σύμφωνα με τα προανακριτικά ευρήματα, η 26χρονη Γαρυφαλιά, ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, καθώς φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Το νεαρό ζευγάρι, επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων με σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κατάλυμα.