Φλοίσβος: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με παράσυρση πεζού

Παραβίασε ερυθρό σηματοδότη,  κινούμενος
στην παραλιακή Λεωφόρο, στο ύψος του Φλοίσβου, ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου και παρέσυρε τραυματιζοντας θανάσιμα διερχόμενο πεζό.

image

Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου, κινούμενος στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του Πολιτιστικού Κέντρου Φλοίσβου (22/12-19.30) είχε αναπτύξει ταχύτητα, σύμφωνα με τους αυτόπτες στο σημείο, μάρτυρες.

image

 

Όπως ανέφεραν θαμώνες της καφετέριας, με οπτική ορατότητα την κίνηση στην παραλιακή, από τη τζαμαρία της επιχείρησης, ο οδηγός στην εναλλαγή του ερυθρού σηματοδότη, φέρεται να επιχείρησε να αποφύγει σύγκρουση με προπορευόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίοι ακινητοποιησε το όχημά του. Ο νεαρός οδηγός του λευκού αυτοκινήτου, αλλάζοντας την πορεία του οχήματος προς τα δεξιά, παρεξεκκλινε της πορείας του, παρέσυρε τραυματιζοντας θανάσιμα πεζό άνδρα, (ηλικίας μεταξύ 35- 40 ετών) διερχόμενο από το πεζοδρόμιο στην περιοχή του Φλοίσβου.

image

Με ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο, σε κατάσταση σοκ, οι δύο νεαροί- οδηγός και ο συνεπιβάτης του οχήματος- έδωσαν κατάθεση στο Ανακριτικο της Τροχαίας.
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, καθώς  υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοτέστ.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport