Φάληρο: Σε ρυθμό African house 2.000ατομα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- Απούσα η Αστυνομία και το υγειονομικό πρωτόκολλο

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ο πολιτιστικός Αύγουστος ανέβασε στη σκηνή μουσικούς της Africa House, χωρίς μέτρα υγειονομικού πρωτοκόλλου και αποστάσεις για τους παρευρισκόμενους

Με τις επιχειρήσεις να “κλείνουν” ύστερα από ελέγχους για μη τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι διοργανωτές μουσικής εκδήλωση με African House μουσικούς στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», έχασαν τον έλεγχο και στήθηκε “συναυλιακό clubbing” εν μέσω πανδημίας.

Η διάταξη προβλέπει αποκλειστικά παρουσία καθήμενων στο χώρο με μουσική και απαγορευτεί ρητά ορθιους καθώς επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας στις επιχειρήσεις.

Προφανώς στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», δεν … “κολλάει” καθως περισσότερα από 2000 άτομα παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις Αφρικανικης μουσικής.

Όπως αποτυπώνει φωτογραφικό υλικό και βιντεοληπτική καταγραφή στο NantiaReport.gr,  για τους παρευρισκόμενους το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν υπήρχε όπως απούσα ήταν και η Αστυνομία .

Ο Νιγηριανός Burna Boy με μουσική σε συνδυασμό afrobeat, dancehall, hip-hop και R&B, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της, α Κυριακής 0(29/08) ανέβηκε στη σκηνή τουν
Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος. Με τους θεατές σε συγχρωτισμό , με το υγειονομικό πρωτόκολλο ανύπαρκτο όπως και οι μάσκες υγειονομικής προστασίας.

Στη συνέχεια (29/08-23.30) το SNF Nostosο το πρόγραμμα περιλαμβάνει το DJ Sets by Nyege Nyege, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Φέτος, το SNF Nostos συνεχίζει τη συνεργασία του με τον αβανγκάρντ θεσμό ηλεκτρονικής μουσικής της Ουγκάντα Nyege Nyege και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει εκρηκτικά DJ sets εκπληκτικών μουσικών από κράτη της αφρικανικής ηπείρου που δεν μπορούν παρά να ξεσηκώσουν το κοινό».