Φάληρο: Σε καταδίωξη συνέλαβαν έναν εκ των δραστών στην ένοπλη ληστεία στο Super Market

Με σήμα Κέντρου της Άμεσης Δράσης, πλήρωμα της ΔΙΑΣ Αθηνών αν και ειχε δώσει λήξη βάρδιας συνέκλινε στις αναζητήσεις και εντόπισε εν κινήσει τα δύο ύποπτα δίκυκλα των δραστών της ληστείας στο Super Market

Πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών (29/07-13.00) στις αναζητήσεις των τεσσάρων δραστών στις δύο ληστείες σε ταμεία super market σε Γλυφάδα και Π.Φαληρο, εντόπισαν τις δυο μοτοσυκλέτες άνευ πινακίδων, να κινούνται με ταχύτητα επί της Λ.Συγγρού.
Στην καταδίωξη των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ, ο οδηγός της προπορευόμενης μηχανής έχασε τον έλεγχο εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με τους  δράστες να επιχειρούν διαφυγή πεζοί.

Τα πληρώματα της ΔΙΑΣ προχώρησαν σε σύλληψη ενος εκ των δραστών ενώ συνέχισαν τις αναζητήσεις για τους συνεργούς του.

Στο σακίδιο του υπόπτου, εντοπίσθηκαν τα χρήματα και η κοντοκαννη καραμπίνα που είχαν στην κατοχή τους κατα τη διάρκεια της ληστείας. Ενω σε άλλο σημείο έτερη ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε σακίδιο με full face και προσωπικά είδη των δραστών.
Το δεύτερο δίκυκλο των δραστών ενώ ήταν σε εξέλιξη η καταδίωξη, ο οδηγός κινήθηκε εντος της Πανεπιστημιουπολης στην Καισαριανή και κατάφεραν να διαφύγουν .
Προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Δίωξης Ληστείας του ΥΔΕΖΙ.