ΦΑΛΗΡΟ: Μετέφεραν φέρετρο και έβαλαν φωτιά, έξω από το ΣΚΑΙ. "Προσπάθεια τρομοκράτησης και φίμωσης", καταγγέλλει ο σταθμός.

Κινήθηκαν εξωτερικά των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ,  εγκατέλειψαν φέρετρο το οποίο μετέφεραν και στη συνέχεια απέρριψαν αναμμένα κεριά προκαλώντας εμπρησμό. Καταγγελίες για προσπάθεια τρομοκράτησης και φίμωσης, αναφέρει σε ανακοινωση του ο τηλεοπτικός σταθμός.

Ομάδα περίπου 40ατομων κρατώντας κεριά, συνόδευσαν φέρετρο, το οποίο εγκατέλειψαν έξω από το κτίριο του ΣΚΑΙ (25/10). Στη συνέχεια τα άτομα, απέρριψαν τα αναμμένα κεριά στο φέρετρο, προκαλώντας εμπρησμό και διέφυγαν. Ο φύλακας βάρδιας που αντιλήφθηκε το περιστατικό, κατέσβεσε την εστία φωτιάς κι ενημέρωσε τις Αρχές.
Κάμερες ασφάλειας εξωτερικά της εγκατάστασης, κατέγραψαν το περιστατικό. image

Σε αμακοινωση του ο τηλεοπτικός σταθμός κάνει λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης και φίμωσης, «πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια κατατρομοκράτησης του ΣΚΑΪ, που ρίχνει φως καθημερινά με τις έρευνες του στο σκοτεινό χώρο του ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας την δράση παράνομων κυκλωμάτων», αναφέρει η ανακοινωση.
Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγες ώρες πριν το ντέρμπι των «αιωνίων», οξύνοντας την αντιπαράθεση.
Οι «πράσινοι» εν όψει του αποψινού αγώνα, με αφορμή το επεισόδιο, αναφέρουν «μετά το χθεσινοβραδινό συμβάν, για οτιδήποτε συμβεί στο ντέρμπι αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport