Φάληρο: «Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ» ομολογία του Αλβανού «βιαστή με το τατουάζ»

Ομολόγησε το βιασμό 34χτονης και την απόπειρα βιασμού 24χρονης στο Παλαιό Φάληρο, ο Αλβανός Spartak Dyrmishi ενώ εξετάζεται μια νεότερη καταγγελία στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς με δράστη το «βιαστή με τα τατουάζ»

Την καταγγελία γυναίκας το απόγευμα της Τρίτης (01/11), στο ΤΑ Κηφισιάς, ότι δέχθηκε επίθεση πριν μερικούς μήνες από τον 45χρονο Αλβανό Spartak Dyrmishi η οποία ανέφερε ότι κατάφερε να τον αποφύγει ερευνούν οι Αρχές ενώ ο «βιαστής με τα τατουάζ» τελεί υπό κράτηση.

Την τρίτη καταγγελία, αρνείται ωστόσο ο 45χρονος Αλβανός ο οποίος έχει ομολογήσει και περιγράψει τις επιθέσεις στις δύο γυναίκες και το βιασμό της 34xρονης στο Παλαιό Φάληρο. Όπως ισχυρίστηκε κατά την απολογία του, στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, και στις δυο επιθέσεις βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και και είχε καταναλώσει μπύρες. Ο 45χρονος Αλβανός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε προμηθευτεί κοκαΐνη από “πιάτσα” στην πλατεία Βάθη.

Ο Spartak Dyrmishi ομολόγησε τις πράξεις που διέπραξε τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου σε βάρος δύο γυναικών, με απόλυτη συναίσθηση των πράξεών του. Ο ίδιος ανέφερε, ότι πριν την επίθεση στην νεαρή οδηγό, το βράδυ του Σαββάτου (22/10) και μετά το βιασμό της 34χρονης τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10, περιπλανιόταν στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου.

«Για ό,τι έκανα ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση» φέρεται να έχει υπογράψει στον ομολογία του ο Αλβανός βιαστής Spartak Dyrmishi. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μετά το βιασμό της 34χρονης στη στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας του και κοιμήθηκε.

Όταν είδε τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας από την 34χρονη για το βιασμό της 34χρονης και την επίθεση σε απόπειρα βιασμού σε βάρος της 24χρονης και φωτογραφίες προβάλονται στα κοινωνικά δίκτυα και στην τηλεόραση, με την περιγραφή του τατουάζ που φερει στο χέρι, «Έφυγα στην Αλβανία μόλις το είδα», ισχυρίστηκε. Ο ίδιος περιέγραψε το ταξίδι μέχρι τα σύνορα της Κακαβιάς από την Αθήνα, και ΤΑΧΙ στην ενδοχώρα της Αλβανίας τον μετέφερε στον Αυλώνα.