ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: "Αυτή είναι η κατάρα της μάνας να σαπίσετε να πεθάνετε στα κελιά σας".

Εντός της ημέρας (09/09), η ετυμηγορίας του Μεικτού Ορκωτού για τους τέσσερις προφυλακισμένους δράστες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τη ληστεία σε βάρος του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη.
Στο άκουσμα της φωνής της μητέρας του Γιώργου Κοτσιλίδη, όλοι παγώνουν.. εκτός από τους δράστες, που έχουν ομολογήσει με κυνικότητα τη δολοφονία του 30χρονου.

“Σκουλήκια μας καταστρέψατε τη ζωή μας να σαπίσετε στη φυλακή. Αυτή είναι η κατάρα της μάνας να σαπίσετε  να πεθάνετε στα κελία σας. Κτήνη μας φάγατε μας καταστρέψατε  εύχομαι να το πληρωθείτε από το Θεό”Γ.ΜΑΡΚΟΥ, 20 τα λογια της μαυροφορεμένης μάνας του Γιώργου Κοτσιλίδη, ηχουν στα κτήρια των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η ακροαματική διδικασία ξεκίνησε (01/09) στο Μεικρό Ορκωτό Κακουργιοδικείο. Η πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας (02/09), καταπέλτης “Ηταν αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν ζωντανό. Τους ήταν αδιάφορο αν σκότωναν έναν νεαρό άνδρα” για του δράστες της δολοφονίας και ληστείας του 30χρονου ενεχυροδανειστή Γιώργου Κοτσιλίδη, ο οποίος είχε εντοπισθεί νεκρός στο σπίτι του στη Δάφνη, τον Απρίλιο του 2013.

Η Εισαγγελέας της έδρας, ζήτησε την καταδίκη των τεσσάρων κατηγορουμένων, “Αποδείχτηκε χωρίς καμία αμφιβολία ότι είχαν προαποφασίσει να μην φύγουν από το σπίτι του θύματος αφήνοντας τον ζωντανό. Τους ήταν  αδιάφορο αν μαζί με την ληστεία σκότωναν και τον νεαρό άνδρα, ενώ ήταν ιδιαίτερα εύκολο για εκείνους να φροντίσουν να βγει από το σπίτι” ανέφερε στην εισήγησή της.

 Ο βασικός κατηγορούμενος, Γιώργος Μάρκου, κατά την ακροαματική διαδικασία, παραδέχθηκε ότι οργάνωσε και ανέλαβε την ευθύνη της ληστείας. Με κάθε λεπτομέρεια, περιέγραψε τις τελευταίες Δράστες δολοφονίας Γ.Κοτσιλίδηστιγμές του 30χρονου ενεχυροδανειστή, ενώ προσδιόρισε τον συγκατηγορούμενό του, Κωσταντίνο Αραπάκη, ότι προκάλεσε ασφυξία- και το θάνατο στο Γιώργο Κοτσιλίδη. Στο συγκατηγορούμενό της και εραστή της, “έριξε” τις ευθύνες η Αλεξάνδρα Σταματάκη, η γυνάικα που “παγίδεψε” μέσω ου FB το Γιώργο Κοτσιλίδη και “έκλεισε” το ραντεβού θανάτου στο σπίτι του στη Δάφνη. Αρνήθηκε την συμμετοχή του στη δολοφονία, αποδέχθηκε την εμπλοκή του στη ληστεία, ο επίσης κατηγορούμενος Δημήτρης Θεοδώρου, ενώ διαφορετική εκδοχή παρουσίασε στην κατάθεσή του ο επίσης κατηγορούμενος Κωνσταντίνος Αραπάκης, εμφανίζοντας τον εαυτό του να παρίσταται “απλά“ στο χώρο.