“Ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του” ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου ΓΑΔΑ

Την υπηρεσιακή του πορεία ολοκληρώνει ο μέχρι πρότινος Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΓΑΔΑ, και ο εα Αστυνόμος της ΕΛΑΣ

Αποχαιρετιστήριο “ξεπροβόδισμα” προς τη συνταξιοδότηση, του ΠΥ Τάκη Παπαπέτρου, απευθύνει, ο επίσης εα Αστυνόμος της ΕΛΑΣ, και “επίτιμος Φρούραρχος” του ΑΜΑ, Δημήτρη Γουλιάμης, «Για μένα δεν ήσουν ποτέ απλά ένας γνώριμος στην υπηρεσία. Συμπλήρωσες σήμερα (01/11) το τελευταίο κομμάτι του παζλ αυτής της όμορφης διαδρομής. Συνήθως όταν το παιχνίδι τελειώνει, η χαρμολύπη κυριαρχεί. Χαρά για το επίτευγμα και λύπη γιατί το παιχνίδι τελείωσε. Το γραφείο Τύπου δε θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα… Υπήρξες μέντορας στην ΥΔΝ και πραγματικός συνεργάτης στη ΓΑΔΑ. Σου εύχομαι η ζωή σου μετά τη συνταξιοδότηση να είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία! Υ.Γ. όλα τα ευχαριστώ ..αξίζει να στα πω»..

Ο (π.υ) Τάκης Παπαπετρόπουλος, για δύο σχεδόν δεκαετίες διετέλεσε Διευθυντής του Γραφείου Ενημέρωση των Δημοσιογράφων του επιτελείου της ΓΑΔΑ, μετά την πρόταση του τότε Αττικάρχη, με τον οποίο είχαν συνυπηρετήσει στην ΥΔΝ και αποφάσισε τη μετακίνησή του στο Γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ ως επικεφαλής για την ενημέρωση των διαπιστευμένων αστυνομικών συντακτών.

NantiaReport.gr Καλή συνταξιοδότηση Προϊστάμενε!