“Ευχαριστούμε κύριε Υπουργέ για την απραξία σας στη δολοφονία ενός αστυνομικού συντάκτη που συνεργάστηκε με όλους τους προκατόχους σας με τιμή και σεβασμό”

Καταγγέλλει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη η χήρα του δολοφονημένου αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ, καθως οι έρευνες της Αστυνομίας δεν έχουν σχεδόν καμία εξέλιξη για τη σύλληψη των φυσικών αυτουργών, και τον προσδιορισμό των ηθικών αυτουργών

Ένας χρόνος και τρεις μήνες από την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου- αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.
Η χήρα του δημοσιογράφου Στάθα Αλεξανδροπούλου- Καραϊβάζ με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καταφέρεται εναντίον του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, «Δυστυχώς ο κύριος Υπουργός δεν έχει βρει χρόνο να δει την Χήρα Καραϊβάζ με το Νομικό μας Σύμβουλο τον κ. Λύτρα μετά από πολλές οχλήσεις.
Είναι πολύ απασχολημένος όπως φαίνεται. Ευχαριστούμε κύριε Υπουργέ για την απραξία σας για τη δολοφονία ενός αστυνομικού συντάκτη που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με έντιμο και ηθικό τρόπο και συνεργάστηκε με όλους τους προκατόχους σας με τιμή και σεβασμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προτίθενται να υποβάλλουν ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τακη Θεοδωρικάκο σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών, για την οποία θα κληθεί να παραστεί στη Βουλή ωστε να τοποθετηθεί.