Εξάρχεια: Τροχαίο για πλήρωμα της ΔΡΑΣΗ και ύποπτο δίκυκλο προκάλεσαν κινητοποίηση στην ΕΛ.ΑΣ

Τραυματισμό πληρώματος της ΔΡΑΣΗ σε τροχαίο ατύχημα με το υπηρεσιακό δίκυκλο διερχόμενοι από την περιοχή των Εξαρχείων και ένα δίκυκλο το οποίο εντοπίσθηκε στο ύψος του Μουσείου, και προκύπτει ως κλεμμένο προκάλεσε κινητοποίηση στην ΕΛΑΣ στο ενδεχόμενο αιφνιδιασμού από άτομα της “πλατείας”

Τα δίκυκλα της ΔΡΑΣΗ με αναβάτες του Αστυνομικούς της ομάδας, ήταν διερχόμενα από τη Στουρνάρη στη συμβολή με την Πατησίων, στα Εξάρχεια, όταν το υπηρεσιακό δίκυκλο παρασύρθηκε από ΙΧΕ εν κινήσει στην πορείας τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr  το πλήρωμα τραυματίσθηκε ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο 401ΓΣΝ . Στο σημείο μετέβησαν πληρώματα για παραλαβή των δικύκλων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο καθώς και η εγγραφή του ατυχήματος από την Τροχαία.

Χωρίς ευρήματα η ολοκλήρωση της έρευνας (29/12-22.00) κλιμακίου του ΤΕΕΜ για δίκυκλο με μπαγκαζιέρα το οποίο εντοπίσθηκε (29/12-21.00) σταθμευμένο στο διάζωμα στο ύψος του Μουσείου, προκάλεσε κινητοποίηση της ΕΛΑΣ. Σε έλεγχο του αριθμού κυκλοφορίας του δικύκλου από τον τερματικό, προκύπτει να απασχολεί ως κλεμμένο και άμεσα ενημερώθηκαν οι Ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ. Στη συμβολή της Πατησίων με τη Μάρνη η κυκλοφορία διεκόπη ενώ στο χώρο έχει μεταβεί για έλεγχο κλιμάκιο του ΤΕΕΜ. Στην περιοχή προληπτικά έχουν μεταβεί ασθενοφόρο και ένα όχημα της Πυροσβεστικής,

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου από το ΤΕΕ η κυκλοφορία διεξαγόταν με εκτροπές από την Τροχαία Αθηνών.