Εξάρχεια: Συνελήφθη τοξικομανής με το χειρόγραφο βιβλίο συνταγών παίκτη του Master Chef

Αστυνομικοί συνέλαβαν τοξικομανή και βρήκαν να κατέχει το κλεμμένο “χειρόγραφο βιβλίο συνταγών” πρώην παίκτη του Master Chef και μέρος των χρημάτων που είχε αφαιρέσει από τσάντα σε κομμωτήριο

Η σύλληψη (18/06-18.00) 37χρονου τοξικομανούς στην οδό Κατακουζηνού στο κεντρο της Αθηνας, από δίκυκλη ομάδα της Υποδιεύθυνσης περιπολιών, του τομέα Εξαρχείων, ταυτοποίησε το δράστη κλοπών καθώς στην κατοχή τους κατασχέθηκε μέρος των κλοπομαίων. Έκπληκτη η ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Βύρωνα, άκουσε σε κλήση που δέχθηκε ότι μέρος των χρημάτων που είχε στο πορτοφόλι της, κατασχέθηκαν στην κατοχή τοξικομανούς ο οποίος είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ανέφερε ο τοξικομανής στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εξαρχείων, πριν τη σύλληψή του είχε δώσει τα €70 απο τα €140 που υπηρχαν στο πορτοφόλι που είχε αφαιρέσει (18/06-16.10) από της τσάντα της ιδιοκτήτριας κομμωτηρίου στο Βύρωνα, για να προμηθευτεί τη “δόση” του.

Παράλληλα στη κατοχή του 37χρονου σεσημασμένου τοξικομανούς, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων  βρήκαν και το κλεμμένο “χειρόγραφο βιβλίου συνταγών, ανεκτίμητης αξίας” όπως το είχε περιγράψει πρώην παίκτη του Master Chef, Παύλος Χάππιλος, καθώς και μια προσωπική φωτογραφία του, τα οποία κλήθηκε να παραλάβει.

Ο πρώην παίκτη του Master Chef, είχε καταγγείλει την κλοπή του backpack (12/06-00.30) στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Εμ. Μπενάκη, ενώ βρισκόταν με παρέα, άγνωστος χωρίς να γίνει αντιληπτός του το απέσπασε ενώ το είχε αφήσει δίπλα του.

Οι δύο πολίτες ευχαρίστησαν τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης περιπολιώντου για τη σύλληψη και του ΤΑ Εξαρχείων για την ανεύρεση των προσωπικών τους αντικειμένω. Ο δράστης με την ποινική δικογραφία σε βάρος του παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.