Εξάρχεια: Οι επέμβαση της ΔΡΑΣΗ στην πολυκατοικία της Τσαμαδού- Όσα έγιναν μέσα στην πολυκατοικία (video)

Η επιχειρησιακή ανταπόκριση της ΔΡΑΣΗ μέσα στην πολυκατοικία της Τσαμαδού στα Εξάρχεια, σε καταδίωξη των δραστών της καταδρομικής επίθεσης σε βάρος τους από ομάδα νεαρών οι οποίοι κατέφυγαν για να αποφύγουν τη σύλληψη

Ανήμερα την 6η Δεκέμβρη, οργανωμένες ομάδες επιχειρούν με καταδρομικές ενέργειες να προσεγγίσουν τη συμβολή της Τζαβέλλα με τη Μεσολογγίου στα Εξάρχεια, και ακολούθησε αντιπαράθεση με τις Αστυνομικές δυνάμεις Μέτρων Τάξης.

Νωρίς το μεσημέρι (06/12), στην περιοχή των Εξαρχείων, η ομάδα των ταραξιών μετά από επίθεση σε αστυνομικούς της ΔΡΑΣΗ οι οποίοι είχαν διατεθεί σε Μέτρα Τάξης, εισέβαλλαν σε πολυκατοικία στην οδό Τσαμαδού. Οι Αστυνομικοί προχωρούν σε πεζή καταδίωξη για τους δράστες της επίθεσης, εντός της πολυκατοικίας. Ο πρώτος Αστυνομικός που εισέρχεται εντός της πολυκατοικίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, γίνεται απόπειρα από τους ταραξίες να τον τραβήξουν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας. Στο βιντεοληπτικό υλικό κτά την εισόδο των Αστυνομικών εντός του κτηρίου, διακρίνεται η φωνή Αστυνομικού – ενδεχομένως αντιλαμβανόμενος της κατάσταση- να φωνάζει, «Πίσω όλοι, ελάτε πίσω!», ενώ Αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ κάνει αναγκαστική ρίψη της χειροβομβίδας κρότου-λάμψης μέσα σε πολυκατοικία τρέποντας σε άτακτη φυγή τους ταραξίες.